Kuva: AOP

Britney Spears julkaisi keskenmenonsa jälkeen videon, joka huolestutti fanit: "Luulin, että hän suree"

18.05.2022 09:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Britney Spears ja Sam Asghari pyysivät yhdessä yksityisyyttä keskenmenon jälkeen.

Pop-tähti Britney Spears, 40, ja hänen puolisonsa näyttelijä Sam Asghari, 28, ilmoittivat yhdessä Instagramissa 15. toukokuuta, että Spears on saanut keskenmenon. Kyseisessä julkaisussa pariskunta pyysi yksityisyyttä, jotta he voivat rauhassa toipua tragediasta.

"Rakkaus toisiamme kohtaan on vahvaa. Jatkamme yritystä kasvattaa kaunista perhettämme. Olemme kiitollisia kaikesta tuestanne. Pyydämme yksityisyyttä tänä vaikeana hetkenä", pariskunta kirjoitti.

Tiistaina 17. toukokuuta Spears julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa hän poseeraa hymyillen rantahiekalla ja jopa juoksee yläosattomissa. Kyseinen video on ajalta, jolloin pariskunta oli lomalla Meksikossa kauan ennen keskenmenoa.

"Yritän olla seksikäs kuin Baywatch-televisiosarjassa", Spears kirjoittaa julkaisussaan.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Kyseinen julkaisu on herättänyt pop-tähden faneissa suurta huolta ja monet kehottavatkin idoliaan käsittelemään keskenmenon rauhassa sen sijaan, että hän julkaisisi somessa puolialastomia videoita.

”Luulin, että hän suree, mutta sitten tämä julkaistiin”, yksi kummastelee.

”Me rakastamme sinua, mutta ota oma aikasi mentaaliseen parantumiseen. Olet kokenut niin paljon traumoja”, toinen kehottaa.

”Ehkä hän tarvitsi piristystä kaiken paskan jälkeen, jota hän on käynyt läpi”, kolmas analysoi.

”Hitto, kun minulle tuli keskenmeno, se vaivasi minua kuukausia. Mutta kaiketi jotkut surevat eri tavalla", neljäs toteaa.

”Toivottavasti voit paremmin, Britney”, viides kirjoittaa.

Osa faneista jopa spekuloi, että Spears ei välttämättä itse vastaa omasta somesisällöstään, vaan että joku muu hoitaisi sen hänen puolestaan.

”Teeskentelettekö edelleen, että hän pyörittää omaa sometilejään keskenmenouutisen jälkeen?” Yksi pohtii.

”Hän ei ole vapaa. Häntä edelleen manipuloidaan ja hänen imagoaan hallitaan. Miksi emme ole nähneet hänen puhuvan meille livenä? Jokin tässä on erittäin pielessä ja olen kyllästynyt näkemään satoja ihmisiä, jotka ovat sokaistuneita ja rohkaisevat häntä mahdollisesti vaaralliseen ja monimutkaiseen tilanteeseen”, toinen avautuu.

Pariskunta ei ole toistaiseksi kommentoinut keskenmenoa tai fanien kirjoituksia julkaisun kommenttikentässä. Asghari ei ole itse julkaissut somessa mitään keskenmenon jälkeen, mutta on kiittänyt faneja kaikesta tuesta ikävän tapahtuman jälkeen.

(kuva: AOP / EPA-EFE)

Lue myös: Britney Spears kertoo saaneensa keskenmenon - "Pyydämme yksityisyyttä"

Lue myös: Britney Spears kertoo, miksi on julkaissut alastonkuvia somessa: "Raskaushormonini ovat typeriä"

Lähteet: Daily Mail, Instagram

Suosittelemme

Uusimmat