Kuva: AOP / EPA-EFE

Britney Spears kertoo, miksi on julkaissut alastonkuvia somessa: "Raskaushormonini ovat typeriä"

13.05.2022 15:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Spears ilmoitti raskaudestaan Instagram-julkaisussaan viime huhtikuussa.

Pop-tähti Britney Spears, 40, on viimeaikoina herättänyt hämmennystä somessa alastonkuvillaan. Kyseiset kuvat ovat saaneet laulajan fanit huolestumaan idolinsa mielenterveydestä entisestään.

"Onko kukaan muu huolestunut tällaisesta käytöksestä? Tiedän, että hän on aikuinen, mutta täällä somessa on lapsia, jotka ovat hänen fanejaan”, yksi pohtii.

”Jonkun täytyy tarkistaa Britneyn hyvinvointi”, toinen toteaa suruhymiön kera.

”Rakas, sinun täytyy hankkia oikeita ystäviä. Tosiystävät eivät anna sinun julkaista tällaista. Sanon tämän kaikella rakkaudella. Ajattele lapsiasi”, kolmas kirjoittaa.

”Ei rakas, meidän ei tarvitse nähdä tällaista”, neljäs fani sanoo.

Moni spekuloi Spearsin vain juhlivan vapauttaan, jonka hän sai vuoden 2021 marraskuussa, kun hän vapautui isänsä James Spearsin holhouksesta 13:n vuoden jälkeen. Laulajaa lähellä oleva lähde myös vahvistaa Hollywood Life -julkaisussa kyseisen teorian todeksi.

- Britney juhlii vapauttaan. Hänen jokaista liikettään on hallittu niin monen vuoden ajan ja nyt, kun hän saa viimeinkin tehdä mitä haluaa, hän pitää hauskaa rikkomalla rajoja, lähde avaa.

- Lisäksi hänellä on vihdoinkin hyvä olla omassa kehossaan ja hän haluaa esitellä sitä. Britney rakastaa Kehopositiivisuus-liikettä ja haluaa juhlistaa vartaloaan, koska hänet on vuosia laitettu tuntemaan olonsa huonoksi sen suhteen. Alastonkuvien julkaiseminen tuo hänelle paljon iloa. Lisäksi hän rakastaa lukea faniensa kommentteja ja saada heiltä rakkautta. Se tekee paljon hyvää hänen itseluottamukselleen, lähde lisää.

Spears vetoaa raskaushormoneihin

Spears ilmoitti raskaudestaan Instagram-julkaisussaan viime huhtikuussa. Tuleva lapsi on laulajalle kolmas, mutta hänen kumppanilleen Sam Asgharille, 28, ensimmäinen. Spears kertookin Instagram-julkaisussaan alastomana juoksemisen johtuvan pitkälti raskaushormoneista.

”Yritän pysyä rauhallisena, mutta kerronpa rehellisesti jotain! Raskaushormonini ovat aika typeriä, mutta on outoa, että haluan hypätä ulos autosta ja juosta alasti, kuten Will Ferrel Old School -elokuvassa", Spears kirjoittaa.

”Jep, raskaana oleva nainen juoksemassa todeten, että ”älkää välittäkö minusta” ja ”minulla on helvetin kuuma täällä”, Spears lisää.

Kyseinen julkaisu sisältää sarjan kuvia muun muassa salamipizzasta, runosta sekä polvihaavasta. Spears kertoo lisäksi, että haava syntyi, kun hän kaatui, mutta sanoo kuitenkin olevansa kunnossa. Viimeisessä pop-tähden julkaisemassa kuvassa esiintyy nainen, joka näyttää keskisormea.

Spears ei ole toistaiseksi kommentoinut kyseistä julkaisuaan tai alastonkuviaan enempää. Pop-laulajan koko julkaisun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Britney Spears julkaisi kuvan uudesta lemmikistä - kuvassa on myös vihje naimisiinmenosta

Lue myös: Britney Spears rikkoi sometaukonsa, fanit ihastuivat julkaisuun - "Olet uskomaton"

Lähteet: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat