Kuva: Marvel Entertainment / YouTube

She-Hulk -sarjan traileri julkaistiin - vihreä jätti nähdään muun muassa deittisovellusten käyttäjänä

18.05.2022 10:45 - Riia Frost

She-Hulkia näyttelee Emmy-palkittu Tatiana Maslany ja Mark Ruffalo palaa jo valmiiksi tutun Hulkin eli Bruce Bannerin rooliin.

Disney+-suoratoistopalvelulle saapuvasta She-Hulk: Attorney at Law -sarjasta saatiin pieni maistiainen, kun traileri viimeinkin julkaistiin. Komediasarjan ovat ohjanneet Kat Coiro ja Anu Valia ja pääkäsikirjoittajana toimii Jessica Gao.

She-Hulk -hahmoa näyttelee Emmy-palkittu Tatiana Maslany, 36, joka tunnetaan muun muassa Orphan Black -sarjasta. Myös Mark Ruffalo, 54, palaa tutun Hulkin rooliin päähenkilön serkkuna.

She-Hulk eli Jennifer Walters nähdään kolmekymppisenä lakinaisena, joka on erikoistunut yli-inhimillisiin oikeustapauksiin. Jenniferistä tehdään Superhuman Law Division -firman kasvot ja Bruce taas yrittää saada serkkunsa kohtaamaan oman Hulk-puolensa. 

- Olen Jennifer Walters. Olen lakimies, minulla on mahtavat ystävät, vaativa työ ja turhauttava perhe, Jennifer sanoo She Hulk -trailerissa.

Jennifer sai serkultaan verensiirron kautta Hulk-voimat, jonka vuoksi aina silloin tällöin raivostuessaan lakinainen muuttuu vihreäksi ja lihaksikkaaksi jätiksi. Toisin kuin serkkunsa Bruce, Jennifer pystyy säilyttämään suurimman osan persoonastaan, älykkyydestään ja tunnehallinnastaan Hulkina. Trailerissa tehdään kuitenkin samantien selväksi, ettei She-Hulk ole sankari.

- En ole supersankari. Se homma on biljonäärille ja narsisteille… ja orvoille jostain kumman syystä, Jennifer sanoo trailerissa.

Trailerista käy myös ilmi, ettei She-Hulk juuri piilottele identiteettiään samalla tavalla kuin muut supersankarit. Lisämausteena tullaan myös näkemään She-Hulk deittailumaailmassa. Trailerissa nimittäin nähdään vihreä jätti käyttämässä deittiappia.

- Onko mitään turhauttavampaa kuin deittailu kolmekymppisenä? She-Hulk sanoo deittisovellusta selaillessaan.

She-Hulk: Attorney at Law -komediasarja saa ensi-iltansa 17. elokuuta ja sarja tulee olemaan kymmenen jakson pituinen.

Koko trailerin voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Elizabeth Olsen on tehnyt Marvel-roolillaan miljoonia - eräs asia häntä kuitenkin harmittaa

Lue myös: Tom Cruisea kaavailtiin rakastetuksi Marvel-hahmoksi - "Innostuin ajatuksesta"

Lähteet: E! News, Disney+, Variety

Kilpailut

Uusimmat