Kuva: AOP

Tom Cruisea kaavailtiin rakastetuksi Marvel-hahmoksi - "Innostuin ajatuksesta"

12.05.2022 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Käsikirjoittaja Michael Waldron huomasi huhut sosiaalisessa mediassa ja kiinnostui mahdollisuudesta.

Odotettu Marvel-elokuva Doctor Strange in the Multiverse of Madness on nyt julkaistu ja se on tuottanut maailmanlaajuisesti jo yli 400 miljoonaa euroa. 

Elokuvan käsikirjoittaja Michael Waldron paljastaa Rolling Stone -julkaisun haastattelussa, että kaavaili Tom Cruisea esittämään rakastettua Iron Man -hahmoa uuteen Doctor Strange -elokuvaan, sillä sosiaalisessa mediassa huhuttiin niin paljon, että Cruise olisi hyvä valinta.  

- Kun huomasin huhut netissä, niin tietenkin innostuin ajatuksesta, Waldron sanoo.

- Ei ole olemassa leikattua kuvaa Cruisesta Iron Manina, mutta pakko sanoa, että ehdotin asiaa Marvel Studion johtajalle Kevin Feigelle. Minusta huhut olivat niin hauskoja. Eikö se olisikin mahtavaa? Waldron jatkaa. 

Iron Man. (kuva: AOP)

Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuva on jatkoa vuoden 2016 Doctor Strange -elokuvalle ja se on Marvel-saagan 28. elokuva. Leffassa Doctor Strange seikkailee multiversumissa luottoystävänsä Wongin ja Wanda Maximoffin, eli Scarlet Witchin, kanssa. 

Ohjauksesta vastaa Sam Raimi ja pääosissa nähdään tuttuun tapaan Benedict CumberbatchElizabeth OlsenChiwetel Ejiofor sekä Benedict Wong.

Lue myös: Tom Cruise rakastetuksi Marvel-supersankariksi? Maailmalla liikkuu erikoisia huhuja

Lue myös: Odotettua supersankarielokuvaa ei nähdä kaikkialla maailmassa - homoseksuaali hahmo jäi sensuuriin

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat