Kuva: AOP

Stranger Things -sarjan tähdet varoittavat tulevasta tuotantokaudesta

19.05.2022 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Suosikkisarjan neljäs tuotantokausi alkaa Netflix-palvelussa 27. toukokuuta.

Scifi-kauhusarja Stranger Things on yksi Netflixin kaikkien aikojen katsotuimmista sarjoista ja sen neljäs tuotantokausi alkaa 27. toukokuuta.

Sarjan näyttelijät Joseph Quinn, 29, Joe Keery, 30, Caleb McLaughlin, 20, ja Charlie Heaton, 28, varoittavat katsojia E! News -julkaisun haastattelussa. Neljäs tuotantokausi on nimittäin sen verran karmiva, että se ei sovellu lapsille eikä pakolla edes kaikille aikuisille.

- En ajatellut, miten hirvittävä se oli jo paperilla. Mutta ehkäpä ohjaajat eivät välitä nuorista katsojista? Joseph Quinn sanoo nauraen.

- Lapset tulevat olemaan kauhuissaan ja he saavat painajaisia. Jos itse olisin katsonut tämän lapsena, se olisi ollut todella häiritsevää, Keery jatkaa.

Stranger Things on kielletty alle 16-vuotiailta, mutta uusi tuotantokausi on näyttelijöiden mukaan huomattavasti synkempi kuin aikaisemmat.

- En ikinä antaisi esimerkiksi veljenpoikani katsoa uusia jaksoja. Voin sanoa, että nostimme rimaa jälleen hieman korkeammalle, McLaughlin kertoo.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Stranger Things on Dufferin veljesten luoma yhdysvaltalainen scifi-kauhusarja, joka julkaistiin Netflixissa vuonna 2016. Sarja sijoittuu kuvitteelliseen Hawkinsin kaupunkiin, missä 12-vuotias Will katoaa mystisissä olosuhteissa

Lue myös: Stranger Things -tähti Millie Bobby Brown toi poikaystävänsä punaiselle matolle

Lue myös: Jättisuosittu Stranger Things -sarja jatkuu pian - odotettu traileri nousi somehitiksi

Lue myös: Netflix-hittisarja Stranger Things jatkuu keväällä - julkaisupäivämäärä selvillä

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat