Kuva: AOP

Jättisuosittu Stranger Things -sarja jatkuu pian - odotettu traileri nousi somehitiksi

13.04.2022 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Stranger Things -sarjan neljäs tuotantokausi alkaa 27. toukokuuta.

Rakastettu Stranger Things -sarja jatkuu toukokuussa ja fanit ovat odottaneet kuumeisesti neljännen tuotantokauden traileria.

Nyt traileri on julkaistu ja se on noussut valtavaksi somehitiksi. Videota on katsottu päivässä miljoonia kertoja ja se on noussut YouTuben trendaavimpien videoiden listalle.

"Näyttää niin mahtavalta, että en voi uskoa näkemääni", hehkuttaa eräs katsoja.

"Itken onnesta!" innostuu toinen. 

Dufferin veljekset, jotka sarjan ovat luoneet, paljastivat vuoden alussa, että neljäs tuotantokausi on jaettu kahteen eri osaan ja ensimmäinen osa julkaistaan 27. toukokuuta.

"Neljäs kausi tulee olemaan tuplasti pidempi kuin edellinen. Ensimmäiset jaksot julkaistaan 27. toukokuuta ja kauden toinen osa viisi viikkoa myöhemmin, eli 1. heinäkuuta. Tässä teille siis hyvät uutiset! Sarja jatkuu pian ja se tulee olemaan parempi kuin koskaa ennen", veljesten kirjeessä todettiin. 

Näet trailerin alta tai tästä. 

Stranger Things on Dufferin veljesten luoma yhdysvaltalainen scifi-kauhusarja, joka julkaistiin Netflixissa vuonna 2016. Sarja sijoittuu kuvitteelliseen Hawkinsin kaupunkiin, missä 12-vuotias Will katoaa mystisissä olosuhteissa

Lue myös: Millainen on Elevenin uusi elämä? Uusi Stranger Things -tiiseri sai fanit innostumaan

Lue myös: Netflix-hittisarja Stranger Things jatkuu keväällä - julkaisupäivämäärä selvillä

Kilpailut

Uusimmat