Kuva: AOP / EPA-EFE

Some jakautui jyrkkiin Depp- ja Heard-leireihin - toisen kannatusvideoilla yli 12 miljardia katselua

19.05.2022 22:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Fanit ovat tehneet toisistaan väitetysti jopa rikosilmoituksia.

Sen lisäksi, että entisen pariskunnan Johnny Deppin, 58, ja Amber Heardin, 36, riitoja puidaan oikeussalissa, on sosiaalisessa mediassa käynnissä aivan omanlainen oikeudenkäyntinsä. Molemmat osapuolet ovat syytettyinä kunnianloukkauksesta ja väkivaltaisuudesta, mutta molemmat ovat siitä huolimatta onnistuneet keräämään taakseen laajan syyttömyyteen uskovan fanikunnan.

Sosiaalisessa mediassa leviävät erityisesti merkinnät #IStandWithJohnnyDepp ja #IStandWithAmberHeard, jotka ilmaisevat jomman kumman tukena olemista.

Vaikka oikeudenpäätöstä ei saada vielä hetkeen, on Depp ainakin somessa selvässä johdossa. Deppiä tukevalla tunnisteella merkittyjä videoita on yksinomaan TikTokissa katsottu yli 12 miljardia kertaa. Heardilla vastaava luku TikTok-katselukerroissa on noin 44 miljoonaa.

Fanien puolten valitseminen ei ole kuitenkaan sujunut pelkästään rauhanomaisissa merkeissä sekään. Heardin fanit kertovat saaneensa Deppin faneilta seksistisiä trollausviestejä eli pilailevia tai häiriköiviä viestejä. Yksi Heardia kannattavista faneista kertoo estäneensä peräti 13 000 uhkaavasti käyttäytynyttä Twitter-käyttäjää. Toinen taas kertoo, että hänestä tehtiin useita perättömiä rikosilmoituksia, koska hänet haluttiin vaientaa sosiaalisesta mediasta.

Kaikki oikeudenkäyntiin liittyvät uutiset löydät täältä.

Lue myös: Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeudenkäynnissä tuskin on voittajia: "Haluan tuomion molemmille"

Lue myös: Amber Heard pidätettiin väkivallasta jo aiemmassa suhteessaan - ex-kumppanin mukaan tapausta liioiteltiin

Lähde: New York Post

Suosittelemme

Uusimmat