Kuva: AOP

Travis Barker ja Kourtney Kardashian asuvat eri osoitteissa - Barker esitteli kartanonsa julkisesti

21.05.2022 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Aviopari aikoo tulevaisuudessa muuttaa virallisesti saman katon alle.

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian, 43, ja rock-rumpali Travis Barker, 46, virallistivat hiljattain avioliittonsa. Vaikka Kardashian ja Barker ovat hyvin sitoutuneita toisiinsa, asuvat he silti virallisesti eri osoitteissa.

Barker avasi kotinsa ovet Architectural Digest -nimiselle yritykselle ja esitteli talonsa erilaisia yksityiskohtia. Vierailuista kuvattiin video, jossa Barker kertoo, että nykyinen asumisjärjestely toimii tällä hetkellä, mutta ei pakolla tulevaisuudessa.

- Kolmelle lapselleni ja Kourtneyn lapsille tämä on oikein hyvä koti tällä hetkellä. Tietenkin haluan tulevaisuudessa talon, jossa voimme kaikki asua ja luoda muistoja, Barker kertoo videolla.

Kuten arvata saattaa, on rumpalilla muun muassa soittimille omistettu huone.

- Kourtney asuu korttelin päässä tästä. Ajattelin rakentaa kotistudioni toiseen huoneeseen, jotta lapsilla olisi mukavampaa ja enemmän tilaa.

Videolla nähdään myös kohtaus, jossa Barker esittelee keittiötä ja Kourtney Kardashian istuu mukavissa kotivaatteissa pöydän päällä ja antaa suukon miehelleen.

Näet videon alta tai täältä.

Lue myös: Kourtney Kardashian ja Travis Barker saivat toisensa - tosi-tv-tähti jakoi kuvia tuoreesta parista

Lue myös: Scott Disick yrittää hyväksyä vaimonsa uuden liiton - 'Hän joutuu elämään pahimman painajaisensa yhä uudestaan'

Lue myös: Kourtney Kardashian ja Travis Barker virallistivat avioliittonsa - häät lähipiirin läsnäollessa

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Uusimmat