Kuva: Disney+

Oscar-gaalan juontanut Amy Schumer tähdittää nyt ronskia komediaa - kielletty alle 16-vuotiailta

24.05.2022 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Life & Beth -niminen sarja on saanut katsojilta kiitettävän arvosanan.

Disney+-palvelussa on nyt julkaistu alle 16-vuotiailta kielletty Life & Beth -sarja, jota tähdittävät Amy Schumer, Susannah Flood sekä Michael Cera.

Life & Beth kertoo Bethistä, jonka elämä näyttää päällisin puolin upealta. Hän on vaikuttava etenkin niille, joiden kanssa hän varttui, sillä hän tulee erittäin hyvin toimeen viininjakelijana, on pitkäaikaisessa suhteessa menestyvän miehen kanssa ja asuu Manhattanilla.

Odottamaton ja äkillinen tapaus pakottaa kuitenkin Bethin kohtaamaan menneisyytensä, jolloin hänen elämänsä mullistuu pysyvästi. Bethille alkaa selvitä, miten hänestä tuli se, joka hän tällä hetkellä on, ja kuka hän haluaa tulevaisuudessa olla.

Sarja on saanut huiman vastaanoton, sillä esimerkiksi suositulla Rotten Tomatoes -elokuvasivustolla käyttäjät ovat antaneet sille yhteisarvosanaksi 92/100.

"Tässä on huumoria, ronskiutta ja surua. Pakko sanoa, että viihdyn sarjan parissa", eräs kommentoi.

Life & Bethin trailerin näet alta tai tästä.

Schumer oli yksi tämänvuotisen Oscar-gaalan juontajista. Naisen vitsit ovat nostattaneet keskustelua netissä, ja erityistä paheksuntaa on herättänyt näyttelijä Kirsten Dunstiin kohdistunut vitsi. Eräässä kohtaa gaalaa Schumer vaikutti luulevan Dunstia penkintäyttäjäksi, ja hän hääti Dunstin pois paikaltaan. Voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Disneyn hittielokuva saa jatkoa - Emma Stone palaa kehuttuun rooliinsa

Lue myös: Kaikki, mitä tulevasta The Kardashians -sarjasta tiedetään - katso julkaistut klipit ja trailerit

Lähde: Rotten Tomatoes

Kilpailut

Uusimmat