Kuva: AOP

Amy Schumer sai tappouhkauksia Oscar-juonnon vitsistään - jopa poliisi puuttui asiaan

14.04.2022 18:15 - Iiro Myllymäki

Amy Schumer vitsaili näyttelijä Kirsten Dunstin kustannuksella, ja moni loukkaantui vitsistä.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Koomikkonäyttelijä Amy Schumer, 40, oli yksi tämänvuotisen Oscar-gaalan juontajista. Naisen vitsit ovat nostattaneet keskustelua netissä, ja erityistä paheksuntaa on herättänyt näyttelijä Kirsten Dunstiin kohdistunut vitsi. Eräässä kohtaa gaalaa Schumer vaikutti luulevan Dunstia penkintäyttäjäksi, ja hän hääti Dunstin pois paikaltaan. Penkintäyttäjillä tarkoitetaan ihmisiä, jotka istuvat gaalassa vieraiden paikoilla, jos varsinaiset vieraat poistuvat paikoiltaan esimerkiksi seurustelemaan muiden kutsuttujen kanssa tai he menevät vessaan. Näin varmistetaan se, että sali näyttää täydeltä tv-kuvassa koko ajan.

Joidenkin mielestä Schumer kohteli Dunstia epäkunnioittavasti penkintäyttäjävitsillä. Schumer puolustautui Instagram-tarinassaan päivää gaalan jälkeen kirjoittamalla, että vitsi oli ennalta suunniteltu ja Dunst oli antanut sille siunauksensa.

”Arvostan rakkauttanne Kirsten Dunstia kohtaan. Minäkin rakastan häntä! […] En osoittaisi epäkunnioitusta hänen kaltaiselleen kuningattarelle tuolla tavoin”, Schumer kirjoitti.

Kirsten Dunst (kuva: AOP)

Nyt Schumer on kertonut Dunst-vitsin herättämistä voimakkaista reaktioista Howard Sternin radio-ohjelman vieraana. Nainen kertoo puolustautuneensa Instagramissa siksi, että hän alkoi saada vitsistä jopa tappouhkauksia. Asiasta kirjoittaa esimerkiksi Variety-julkaisu.

- Uhkaukset menivät niin pahoiksi, että salaisesta palvelusta oltiin minuun yhteydessä. Mietin, että teillä on varmaan väärä numero. Olen Amy enkä Will. Naisviha on uskomatonta, Schumer sanoo viitaten Will Smithin Oscar-kohuun.

Schumerin mukaan myös Los Angelesin poliisi oli häneen yhteydessä Dunst-vitsistä aiheutuneiden tappouhkauksien takia. Varietyn mukaan Schumer oli varmistanut kaikilta Oscar-gaalan vitsiensä kohteilta, että heidän kustannuksellaan saa vitsailla. Schumer kertoi lähetyksessä muun muassa vitsin Leonardo DiCaprion nuorista tyttöystävistä, ja hän kertoo saaneensa tälle hyväksytyksen DiCapriolta itseltään.

Schumer juonsi Oscar-gaalan yhdessä Wanda Sykesin ja Regina Hallin kanssa.

Amy Schumer, Wanda Sykes ja Regina Hall juonsivat Oscar-gaalan. (kuva: AOP)

Lue myös: Oscar-gaalan juontaja pilkkasi Leonardo DiCapriota: "Hän jättää puhtaamman planeetan nuorille tyttöystävilleen"

Lue myös: Oscar-juontaja Amy Schumer halusi Ukrainan presidentin puhumaan gaalaan - ehdotus hylättiin

Lähteet: Variety, Insider

Kilpailut

Uusimmat