Kuva: AOP

Mistä Eva Wahlström nauttii eniten uransa jälkeen? Ex-nyrkkeilijä kertoo omin sanoin

25.05.2022 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Eva Wahlström puhuu avoimesti elämästään Radio Nostalgian haastattelussa. Hän muun muassa kertoo, mitä kaipaa eniten ammattinyrkkeilyajoiltaan.

Uransa päättänyt nyrkkeilijä Eva Wahlström, 41, urheilee päivittäin. Hänen miehensä on edelleenkin nyrkkeilijä ja nyt 13-vuotias poika on aloittanut saman lajin.

- Kyllähän sitä harjoittelee edelleenkin jotain lajia 2-3 tuntia päivässä. Miehen ja pojan kanssa vietän myös hyvin paljon aikaa siellä nyrkkeilysalilla. Oma kehoni ei siedä enää nyrkkeilyä, mutta onneksi on muitakin lajeja, Wahlström kertoo Radio Nostalgian haastattelussa juontaja Susanna Heikille.

Wahlström kertoi vuoden 2020 alussa lopettavansa ammattilaisuran nyrkkeilyn parissa. Mikä on ollut hienointa elämässä nyt uran jälkeen?

- Vapaus ehdottomasti. Viimeisinä vuosina ammattilaisena haaveilin siitä, että saisipa jäädä kotiin tekemään ruokaa, kun muut menevät treenaamaan. Haluan olla kotona ja nautin siitä hyvin paljon. Olin 20 vuotta alipainoinen nyrkkeilyn vuoksi, niin nyt saan myös syödä niin paljon kuin haluan ja se on mahtavaa. Voin syödä ilman morkkista! Wahlström innostuu.

Muutamia asioita Wahlström myös kaipaa ammattilaisuraltaan.

- Kaipaan sitä, että kuuluu johonkin. Nyrkkeilyelämä on todella kovaa, joten se porukka muuttuu perheeksi ja se on hienointa. Myös selvät rutiinit ja tavoitteet auttavat siinä elämässä.

Voit kuunnella koko haastattelun alta tai suoraan Podplaysta.

Voice.fi, Radio Nostalgia, Radio Nova, Iskelmä ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen lapsi syntyi - suloinen kuva someen, katso

Lue myös: Eva Wahlström paljasti poikansa persoonallisen nimen

Kilpailut

Uusimmat