Kuva: AOP

Florence Pugh kiistää romanssihuhut kollegansa kanssa - "Kiitos, kun sanotte, että näytämme seksikkäiltä"

25.05.2022 23:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä kuvattiin rannalla yhdessä Midsommar-kollegansa Will Poulterin kanssa.

Näyttelijä Florence Pugh, 26, kuvattiin rantatunnelmissa yhdessä Midsommar-elokuvan kollegansa Will Poulterin, 29, kanssa. Yhteiskuvista lähti liikkeelle romanssihuhuja, jotka Pugh on nyt kiistänyt. Nainen kirjoittaa aiheesta Instagramin tarinoissaan.

”Tämä on nyt mennyt vähän hölmöksi. Ei, Will Poulter ja minä emme tapaile toisiamme”, Pugh kirjoittaa Page Six -julkaisun mukaan.

Will Poulter ja Florence Pugh näyttelivät yhdessä Midsommar-elokuvassa. Kaksikko nähdään kuvassa keskellä. (kuva: AOP)

Nainen täsmentää, että kaksikko meni rannalle muiden ystäviensä kanssa Ibizalla. Nämä muut ihmiset on kuitenkin rajattu levitetyistä kuvista pois.

”Ymmärrän, että tämän työn luonne on, että paparazzit tuhoavat yksityisyyden, mutta tällaisten asioiden keksiminen tekee enemmän haittaa kuin hyvää. Kiitos, kun sanotte, että näytämme seksikkäiltä. Se ei tarkoita, että harjoitamme seksikkyyttä keskenämme”, Pugh kirjoittaa.

Will Poulter (kuva: AOP)

Florence Pugh seurustelee Will Poulterin sijaan näyttelijä Zach Braffin, 47, kanssa. Pugh on joutunut puolustelemaan suhdetta, sillä Braff on 20 vuotta häntä vanhempi. Häntä ihmetyttää, että ventovieraat ihmiset ovat niin innokkaasti tuominneet heidän suhteensa.

- Eikö olekin outoa, että joku tuntematon ihminen voi täysin ryöpyttää jonkun toisen parisuhdetta ja se on sallittua? Pugh on sanonut Ellen haastattelussa vuonna 2020.

Florence Pugh tunnetaan muun muassa kauhuelokuva Midsommarin pääroolista ja elokuvista Pikku naisia ja Fighting with My Family.

Lue myös: Kauhuelokuvan hillitön mekko huutokaupattiin mielettömällä summalla - rahat hyväntekeväisyyteen

Lue myös: Harry Stylesin tähdittämä uutuuselokuva julkaistaan pian - tiivistunnelmainen traileri julkaistiin

Lähteet: Page Six, Us Magazine

Kilpailut

Uusimmat