Kuva: AOP

Jennifer Lawrencella oli suloinen tapa lapsena - Ellen DeGeneres toteutti näyttelijän haaveen

26.05.2022 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lawrence antoi DeGenerisille haastattelun kotinsa vessassa. Hyvästä syystä.

Oscar-palkitulla näyttelijällä Jennifer Lawrencella, 31, oli teini-ikäisenä suloinen tapa. Hän nimittäin usein istui vessassa ja leikki, että on Ellen DeGeneresin, 64, haastattelussa ja vastaili mielikuvituskysymyksiin.

Nyt DeGeneres päätti toteutttaa Lawrencen teini-iän haaveen ja soittikin näyttelijälle ohjelmastaan. Lawrence vastasi puhelimeen juurikin kotinsa vessasta.

- Ensinnäkin, onneksi olkoon perheenlisäyksestä ja avioliitosta, DeGeneres ilmoittaa aluksi Lawrencelle. Lawrence sai ensimmäisen lapsensa vuoden alussa. 

- Asuin 20 vuotta sitten talossa, jossa sinä nyt asut ja jonka vessassa olet. Nyt olemme naapureita. Kuvittelitko lapsena koskaan, että joku muu haastattelisi sinua? DeGeneres kysyy.

- Oli siinä Oprah ja David Letterman välillä, mutta yleensä se olit sinä. Tämä on niin suuri kunnia! Katsokaa, missä olen nyt, Lawrence vastaa iloisesti.

Lawrence on nykyään yksi Hollywoodin tunnetuimmista näyttelijöistä. Nainen paljastaa myös haastattelussa, että hän teki mielikuvitusvessahaastatteluja DeGeneresin kanssa silloin, kun oli 13-17-vuotias, eli neljän vuoden ajan.

Voit katsoa koko haastattelun alta tai tästä.

Lue myös: Jennifer Lawrence haluaa suojella lapsensa yksityisyyttä - nähtiin ensi kerran vastasyntyneen kanssa

Lue myös: Näyttelijä Jennifer Lawrence sai esikoislapsensa

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat