Kuva: AOP

Kim Kardashianin mainoskampanja joutui pilkan kohteeksi sosiaalisessa mediassa - feikkipuraisut huvittivat

26.05.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Huvittuneisuudesta huolimatta osa sosiaalisen median käyttäjistä nosti esiin, kuinka vaikutusvaltainen tosi-tv-tähti on satojen miljoonien seuraajiensa vuoksi.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, esiintyminen uudessa Beyond Meat -mainoksessa on herättänyt huvitusta sosiaalisessa mediassa.

Mainoksessa tosi-tv-tähti ylistää mainostetun ruuan makua, muttei näytä ottavan yhtäkään suupalaa videolla nähtävistä tarjoiluista. Sen sijaan Kardashian näyttäisi teeskentelevän pureskelevan ruokaa.

Videolla nähdään esimerkiksi kahtia leikattu hampurilainen, jota tähti esittää syövänä. Hampurilaisesta ei tosin ole otettu yhtäkään haukkua.

"Hän ei ole ottanut puraisuakaan hampurilaisesta", eräs kommentoi.

"Hampurilaista ei ole haukattu", toinen jatkaa.

Videossa leikkausten avulla on pyritty peittämään puuttuvat haukkaisut.

"Feikkisyömistä, huomaan", eräs kirjoittaa.

"En osta, sillä et oikeasti syönyt sitä", yksi irvailee itkunauravan emojin kera.

Vaikka video on kutkuttanut osan nauruhermoja, on osa kuitenkin kiitellyt tosi-tv-tähteä siitä, että tämä on hyödyntänyt sosiaalisen median tiliään kasviperäisen ruokavalion esille tuomiseen.

"Upealle vegaaniperheelleni, erityisesti eettisille vegaaneille: ajatelkaa kriittisesti ja ymmärtäkää, millainen vaikutus tällä yhteistyöllä tulee olemaan. Kun Kim Kardashian rohkaisee yli 300:aa miljoonaa seuraajaansa syömään kasviperäisesti, on se yksinkertaisesti voitto eläimille ja ympäristölle riippumatta siitä, kuinka asia esitetään", yksi huomauttaa.

"Yhdelläkään meistä ei ole samanlaista vaikutusvaltaa ja kontaktia niin moneen ihmiseen maailmanlaajuisesti kuin hänellä. Vaikka me kaikki yhdistäisimme seuraajamme, meillä ei siltikään ole hänen kaltaistaan kattavuutta. Joten, tämä on voitto monella tapaa", kommenteissa summataan.

Kardashianilla on tällä hetkellä Instagramissa 314 miljoonaa seuraajaa, joka tekee hänestä yhden Instagramin seuratuimmista henkilöistä. Eniten seuraajia on jalkapalloilija Christiano Ronaldolla, 37, jolla on 446 miljoonaa seuraajaa sosiaalisen median alustallaan.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: North West jakoi suloisen videon tätinsä häistä - Kardashian-perheen tanssijalka vipattaa

Lue myös: Kim Kardashian tunnustaa kuvamuokkauksen - 'Tein sen Instagram-estetiikan vuoksi'

Lue myös: Kim Kardashian liittyi TikTokiin - hetkessä miljoonia seuraajia

Lähde: PageSix

Suosittelemme

Uusimmat