Kuva: AOP

Kim Kardashian tunnustaa kuvamuokkauksen - 'Tein sen Instagram-estetiikan vuoksi'

30.04.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti on tunnustanut muokanneensa kuvaa, jossa esiintyy hänen tyttärensä yhdessä siskontyttären kanssa.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, on tämän tästä epäiltynä kuviensa muokkaamisesta. Hiljattain hänen Instagram-julkaisustaan nousi häly, sillä näytti siltä, että tähti olisi editoinut oman napansa pois.

Kardashian on vastannut syytöksiin omissa Instagram-tarinoissaan, ja esimerkiksi napaepäilyjä hän piti typerinä. Sen sijaan hän tunnustaa muokanneensa erästä kuvaa, joka on niin ikään herättänyt epäilyksiä muokkauksesta.

Tarkkasilmäiset epäilivät, oliko Kardashian editoinut siskontyttäriensä, True Thompsonin, 4, ja Stormi Websterin, 4, kuvaa, jossa esiintyy myös Kardashianin tytär Chicago West, 4. Kuva on otettu vuonna 2021 Disneyland-huvipuistossa.

Kardashian kertoo muokanneensa kuvaa pitääkseen yllä Instagram-tilinsä estetiikkaa.

"Kuten tiedätte, estetiikka on minulle kaikki kaikessa, ja kuvagalleriani on ollut viimeaikoina pinkkiä ja sinistä", tosi-tv-tähti kertoo Instagramissa.

"Alkuperäisissä kuvissa oli Stormi! Kysyin Kylie Jenneriltä (Stormin äiti), että voisinko julkaista kuvan, eikä hän ollut kovinkaan innoissaan asiasta, joten kunnioitan sitä! En kuitenkaan halunnut sekoittaa Instagramiani. Chicago oli pukeutunut pinkkiin, ja se sopi täydellisesti", Kardashian jatkaa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Kim Kardashiania epäiltiin jälleen kuviensa muokkaamisesta - vastaa syytöksiin

Lue myös: Pukeutuuko Kim Kardashian Marilyn Monroen ikoniseen iltapukuun? Mekon arvo miljoonia

Lue myös: Kim Kardashian jakoi yhteiskuvan lapsiensa kanssa - kaikilla samanlainen pyjama

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat