Kuva: AOP

Travis Barkerin entinen puoliso myi muusikolta saamansa kihlasormuksen - tienasi sievoisen summan

01.06.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Shanna Moaklerin mielestä hänen oli aika päästää irti menneisyydestään. Hän päätti luopua unelmiensa sormuksesta toivoen, että se tuottaisi paljon iloa uudelle omistajalleen.

Blink 182 -yhtyeen rumpalina tunnetun Travis Barkerin, 46, entinen puoliso on päättänyt päästää irti menneisyydestään.

Mallina tunnettu Shanna Moakler, 47, on pistänyt vuosituhannen alkupuolella muusikolta saamansa kihlasormuksen myyntiin. Barker kosi Moakleria Disneylandissa vuonna 2003.

Moakler myi kihlasormustaan korujen jälleenmyyntiin erikoistuneella Worthy-sivustolla. Neljän karaatin timanttisormus sai uuden omistajan 90 000:lla eurolla.

Malli on kertonut Entertainment Tonight -sivustolle korun olleen hänen unelmiensa sormus. Hänen mukaansa nyt oli kuitenkin aika jatkaa eteenpäin elämässä, sillä pariskunta on eronnut vuonna 2007, eli 15 vuotta sitten. Entisellä pariskunnalla on liitostaan kaksi lasta.

- Mielestäni se on hyvin kaunis esine ja se todella oli unelmieni sormus. Tuo vaihe elämästäni on kuitenkin ohi. Vaikka sormuksen pitäminen tuotti minulle iloa, toivon sen kuitenkin löytävän uuden kodin, jossa se voi tuoda jollekin toiselle yhtä paljon iloa kuin minulle aikoinaan. Se todellakin on ikoninen sormus", Moakler toteaa.

Barker meni hiljattain naimisiin nykyisen puolisonsa, tosi-tv-tähti Kourtney Kardashianin, 43, kanssa.

Uutisoimme Moaklerin kertoneen aiemmin toivovansa Barkerille ja Kardashianille kaikkea hyvää liitossaan. Hän on myös kommentoinut aiemmin, ettei ole mustasukkainen tai katkera entisen puolisonsa uudesta suhteesta.

Barker ja Moakler olivat naimisissa vuosina 2004-2007.

Lue myös: Travis Barkerin eksä kommentoi Kourtney Kardashianin ja Barkerin hääjuhlia

Lue myös: Travis Barker paljasti, minkä nimen antaisi pojalleen ja sai exän raivostumaan - "Kierrätystä"

Lue myös: Travis Barkerin eksä Kardashianeista: 'Lyövät kiilan minun ja lasteni väliin'

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat