Kuva: AOP

One Direction -tähti Liam Payne kertoo avoimesti vuosien päihdekierteestä, johon bändielämä ajoi

08.06.2021 22:45 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

One Direction -bändistä tunnetuksi tullut laulaja Liam Payne kertoo nyt avoimesti huippusuositun bändin varjopuolista, jotka johtivat hänen kohdallaan vuosien päihdekierteeseen ja mielenterveysongelmiin

Muusikko Liam Payne, 27, kertoo nyt avoimesti miten syviin vesiin One Direction -bändin kanssa kiertäminen hänet aikanaan veti. Payne kertoo kamppailleensa bändiaikoina vuosia päihderiippuvuuden kanssa.

- Ongelma oli, että paras tapa suojella meitä, oli lukita meidät huoneisiimme. Ja mitä huoneessa on? Minibaari. Joten minulla oli yhden hengen bileet vuosien ajan. Se oli raju, mutta ainoa keino, jolla sain turhautumisen ulos, Payne kuvailee bändiaikojaan.

Päihteidenkäyttö ajoi myös mielenterveydellisiin ongelmiin. Payne kertoo, että hänellä on ollut itsetuhoisia ajatuksia, joista ei ole koskaan puhunut. 

- Se oli hyvin, hyvin vakavaa, hän kertoo.

Paynen kuvailee, että hän oli mukana miljoonabisneksessä, mutta sen rinnalla hänen oli hyvin vaikea selviytyä tavallisista arkiaskareista kuten laskujen maksamisesta tai postin hakemisesta. 

Payne kertoo, että pandemiaeristyksen aikana hän palasi vanhoihin tapoihinsa ja tuli jälleen hetkellisesti riippuvaiseksi alkoholista. Hän paljastaa, että peitelläkseen alkoholin aiheuttamaa painonnousuaan, hän muun muassa valehteli läheisilleen keräävänsä massaa elokuvaroolia varten.

Aiemmin tällä viikolla kerroimme, kuinka Payne purki kihlauksensa Maya Henryn, 21, kanssa, koska koki, että hänen täytyy kehittää itseään. Pääset lukemaan jutun täältä.

Lue myös: One Direction -tähti Liam Payne sai Twitterin sekaisin uudella tyylillään: "En tunnistanut häntä"

Lue myös: 'Ei se ollut rakkautta' - One Directionin kiertueita varjosti irtosuhteet työntekijöihin

Lue myös: Tekeekö One Direction vielä paluun? Niall Horan vastasi uteluihin tuoreessa haastattelussa

Lähde: Mirror, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat