Kuva: AOP

Glee-tähti sai potkut tosi-tv-kilpailusta - lähteen mukaan flirttailevat viestit kilpailijalle olivat liikaa

02.06.2022 18:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Matthew Morrison sai lähteä tanssiohjelman tuomaripestistä, koska lähteen mukaan hän lähestyi epäasiallisesti yhtä naiskilpailijaa.

Glee-tv-sarjasta parhaiten tunnettu Matthew Morrison, 43, joutui jättämään tuomarointipestinsä tanssitosi-tv-kilpailussa So You Think You Can Dance. Morrison kertoi viime viikolla, että joutuu jättämään ohjelman rikottuaan tuotannon sääntöjä. Mies ei valottanut tarkemmin, mitä tällä tarkoitetaan. So You Think You Can Dance -formaatista on tehty suomalaisversio nimellä Dance.

Nyt People-lehti on saanut tietoonsa, millaisesta rikkeestä oli kyse. Tv-ohjelman tuotantoa lähellä oleva nimetön lähde kertoo, että Morrison sai potkut Fox-kanavan ohjelmasta, koska tämä lähestyi epäasiallisesti naispuolista kilpailijaa.

- He eivät harrastaneet seksiä, mutta Morrison lähestyi häntä flirttailevilla yksityisviesteillä sosiaalisessa mediassa. Naiselle tuli epämukava olo näistä kommenteista ja kertoi asiasta tuotannolle, joka otti Foxin selvittämään asiaa. Hän sai potkut kanavan tekemän selvityksen jälkeen, lähde kertoo.

Lähde tähdentää, että Morrison ja kilpailija eivät missään kohtaa tavanneet toisiaan kuvausten ulkopuolella. Morrison ja Fox-kanava eivät kommentoineet aihetta Peoplelle.

Monet muistavat Matthew Morrisonin Glee-sarjasta. (kuva: AOP)

So You Think You Can Dance -ohjelman uusi kausi oli juuri käynnistynyt, kun uutinen Morrisonin poislähdöstä julkistettiin. Mies nähdään kaudella vielä useassa jaksossa, sillä ohjelmasta esitetään parhaillaan ennalta kuvattuja jaksoja. Morrison oli tällä kaudella ensimmäistä kertaa mukana ohjelman tuomaristossa.

Morrison esitti Glee-musikaalikomediasarjassa opettaja Will Schuesteria vuosina 2009–2015. Mies on esiintynyt myös monessa Broadway-tuotannossa. Morrison on ollut naimisissa näyttelijä ja malli Renee Puenten kanssa vuodesta 2014. Parilla on kaksi lasta.

Lue myös: Glee-tähti meni naimisiin - julkaisi häistä upean kuvan puolisonsa kanssa

Lähteet: People, People

Kilpailut

Uusimmat