Kuva: Milena Raappana

Tuhannet valmistuivat viikonloppuna - Vesalan muistutus on kullanarvoinen

06.06.2022 08:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Muusikko Vesala onnittelee kaikkia valmistuneita.

Viikonloppuna tuhannet opiskelijat saivat painaa päähänsä ylioppilaslakin tai valmistuivat muista opinahjoista. Päivä oli varmasti monille täynnä onnellisuutta ja riemua, mutta muusikko Vesala, 40,  muistuttaa, että kaikkien kohdalla näin ei kuitenkaan ole. Hän rohkaisee, että vaikeistakin ajoista suunta voi kääntyä parempaan päin. Julkaisun yhteydessä Vesala julkaisi oman ylioppilaskuvansa, jonka ottamisen aikoihin kertoo voineensa huonosti.

"Kuvan ottamisen aikaan olin huonovointisempi ja surullisempi kuin olen tänään - mennään eteenpäin, sillä huomisessa, ylihuomisessa, ensi vuodessa, ensi vuosikymmenellä on tarjota jotain jota varten kannattaa aina katsoa huominenkin päivä", muusikko kirjoittaa.

Julkaisun voit katsoa alta tai täältä.

Vesala nostaa samalla esiin myös sen, että nyt valmistuvat opiskelijat ovat tahkonneet urakkansa kasaan täysin poikkeuksellisissa olosuhteissa pandemian ja Ukrainan sodan myötä.

"Olette käyneet koulua mahdollisimman vaikeaan aikaan maailmassa. Toivottavasti tänään voi tuntea helpotusta ja iloa siitä että selvisitte vuodesta, se oli suuri ja yllättäviä käänteitä sisältävä urakka", Vesala muistuttaa.

Muusikko tiivistää tekstinsä siihen, että jos taas elämässä kiidetään nyt ylämäkeen, on siitäkin syytä nauttia täysin rinnoin.

"Ja te joilla onkin nyt jo silkkaa juhlaa ja iloa, kaikki on kevyttä ja valoisaa, nauttikaa täysillä, riemukas fanfaari sille!" Vesala lisää.

Lue myös: Vesalan uutuuskappale tehtiin jo vuonna 2018 - "Nyt oli oikea hetki sen sanomalle"

Lue myös: Moni ammattiin valmistuva pohtii, kehtaako edes juhlia - "Jos ei ole valkolakkia, ei ole mitään"

Kilpailut

Uusimmat