Kaikki artikkelit

Ammattiin valmistuvat jäävät usein ylioppilaiden varjoon. Moni jopa miettii, kehtaako omaa valmistumista edes juhlistaa. Amisten arvostus on kasvanut viime vuosina, mutta hitaasti.
Valmistujaisviikonlopun lähestyessä monelle voi tuottaa päänvaivaa, mitä valmistuvalle oikein kannattaisi hankkia lahjaksi tai kuinka paljon rahaa sujauttaa kirjekuoreen. Me kysyimme asiantuntijan parhaat vinkit.
Ystävästäni tuli tuplamaisteri. Ei siis maisteri, vaan TUPLAmaisteri (!?). Kuten monilla muilla valmistuineilla tai juhlapäivää viettävillä, vallitseva tilanne muutti juhlasuunnitelmia radikaalisti. Juhlasankarin piti olla juhlimassa Ruotsissa, vaan eipä sitten ollutkaan. Hätä ei ollut kuitenkaan tämän näköinen, sillä juhlia voi myös täällä Suomessa ja niinhän sitä siis tehtiin!
Muotitietoinen arvostaa suomalaista hittilaukkua. Omaan kotiin muuttava voi ilahtua modernista klassikosta.
Hallitus haluaa taata yhteiset valmistujaisjuhlat toisen asteen oppilaitoksista valmistuville.
Etikettikirjailija Mirva Saukkola muistuttaa, että pitkät lahjalistat eivät kuulu hyviin tapoihin.
Belgialainen yliopisto sai tuntea nahoissaan sosiaalisen median voiman, kun se neuvoi naisopiskelijoitaan valmistujaispukeutumisessa.
Netissä leviää ihastuttava valokuva nuoresta naisesta ja hänen äidistään. Kuvassa molemmilla on sama mekko, mutta aikaa otosten välillä on kulunut 25 vuotta.
Ylioppilasjuhlat tuovat muistoja mieleen vielä vuosienkin jälkeen.
Perjantaina nautitaan vielä helteestä, mutta lauantaina ylleen kannattaa vetää pitkähihaista.
Joskus juhlapäivät jäävät mieleen muistakin syistä kuin ainoastaan onnistumisten takia.
Jäikö mekon hankkiminen viime tinkaan? Valitsimme ihanimmat mekot jokaiseen tyyliin.