Kuva: Shutterstock

Disneylandin työntekijä keskeytti kosinnan - someraivo sai yrityksen pahoittelemaan

07.06.2022 16:15 - Riia Frost

Pariisin Disneylandin työntekijä keskeytti kosinnan juoksemalla pariskunnan väliin ja nappaamalla sormusrasian asiakkaan kädestä.

Disney joutui someraivon kohteeksi, kun Pariisin Disneylandin yksi työntekijöistä keskeytti erään pariskunnan kosinnan. Kosijan ystävä julkaisi tilanteesta videon Reddit-verkkosivustolla ja sanoi, että mies oli aikaisemmin saanut eräältä huvipuiston työntekijältä luvan kosintaan, mutta se keskeytettiin siitä huolimatta.

Kosinta tapahtui lavalla, jonka taustalla oli prinsessa Ruususen linna. Mies polvistui rakkaansa edessä ja pyysi häntä vaimokseen samalla, kun yleisö taputti ja kiljui innostuneena. Yhtäkkiä yksi huvipuiston työntekijöistä juoksi pariskunnan väliin, nappasi sormusrasian miehen kädestä ja juoksi lavalta pois. Työntekijä seisoi lavan edessä ja viittoi pariskunnalle merkiksi, että heidän täytyy suorittaa seremoniansa loppuun jossain muualla.

Tilanne herätti somessa kummastusta

Video kosinnan keskeytyksestä on tähän mennessä saanut Redditissä jo yli 95 500 katsojaa. Disneylandin työntekijän käytös on herättänyt kummastusta ja raivoa sekä Redditin että YouTuben kommenttikentissä.

Pariisin Disneylandin lavalla esiintyvät yleensä monet tunnetut Disney-hahmot. (kuva: AOP)

”Ei minkäänlaista tilannetajua”, yksi kirjoittaa.

”Et voi vain napata toisen arvoesineen hänen kädestään”, toinen painottaa.

”Haluan nähdä parin päivän päästä uutisen siitä, että tuo työntekijä saa potkut”, kolmas toteaa.

”Ennen halusin viedä lapseni Disneylandiin, mutta nykyään Disney vaikuttaa moraalisesti korruptoituneelta yritykseltä, että haluan välttää heitä”, neljäs sanoo.

”Kosintapaikka ei kuulunut lipun hintaan”, viides vitsailee.

”Disneyn täytyy maksaa pariskunnalle hyvä korvaussumma maagisen hetken pilaamisesta”, kuudes vihjaa.

”Disneyn pitäisi järjestää pariskunnalle häät anteeksipyynnön osoituksena”, seitsemäs ehdottaa.

Someraivon johdosta Disneyn tiedottaja pahoittelee tapahtunutta yrityksensä puolesta Newsweek-julkaisussa.

- Me kadumme sitä, miten tämä tilanne hoidettiin. Olemme pahoitelleet pariskunnalta tapahtunutta ja tarjonneet korvausta, tiedottaja sanoo.

Pariisin Disneyland ei ole toistaiseksi kertonut, miten yritys aikoo korvata pariskunnalle tekonsa. Disneyland ei ole myöskään perustellut työntekijänsä puuttumista kosintaan.

Monet videon nähneet ovat kuitenkin spekuloineet, että kyseessä saattaa olla yksinkertaisesti se, että Disneylandillä on omat kosintapaikkansa, joita asiakkaat voivat vuokrata maksua vastaan. Osa kommentoijista on myös pohtinut työntekijän keskeyttäneen kosinnan, koska asiakkaat eivät saa ikinä mennä lavalle. Tilanteen suurimmaksi ongelmaksi on kuitenkin epäilty kommunikaatio-ongelma Disneylandin työntekijöiden välillä.

Videon koko tilanteesta voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Disneyltä haluttiin kannanotto Don't Say Gay -aloitteesta - nyt viihdejätti antoi lausunnon

Lue myös: Uudella Star Wars -sarjalla valtava menestys - nousi Disney+-palvelun katsotuimmaksi

Lähteet: Deadline, TMZ, Newsweek, Reddit

Kilpailut

Uusimmat