Kuva: Netflix / YouTube

Addamsin perheen pelottava tytär saa oman sarjansa - mukana legendaarinen ohjaaja

08.06.2022 14:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Addamsin perheen pelottava ja vakavailmeinen Wednesday nousi ikoniseksi hahmoksi ja saakin suuren suosionsa vuoksi vihdoin oman sarjansa.

Adammsin perheen yksi tunnetuimmista hahmoista Wednesday saa oman Netflix-sarjansa. Kahdeksan jakson pituisen Wednesday-spin-off-sarjan on kuvailtu olevan komedia, mutta samalla mystinen, yliluonnollinen ja välillä hieman kauhistuttava. Wednesday-sarjan ohjaajana toimii mielikuvituksestaan tunnettu Tim Burton, 63, jonka menestyselokuviin kuuluvat muun muassa Sweeney Todd, Corpse Bride ja Saksikäsi Edward.

Tuleva sarja kertoo Wednesdayn kasvutarinan tämän pyrkiessä kehittämään psyykkisiä kykyjään samalla, kun hän kamppailee ihmissuhteiden monimutkaisuudessa Nevermore Akatemiassa. Lisäksi Wednesday joutuu selvittämään kaupungin suurta mysteeriä sekä kamppailemaan niin murhanhimoisia hirviöitä kuin teini-ikää vastaan.

Pääroolissa nähdään Jenna Ortega, 19, joka tunnetaan muun muassa You-sarjasta ja The Babysitter: Killer Queen -elokuvasta. Wednesdayn vanhempia tulevat esittämään näyttelijät Catherine Zeta-Jones ja Luiz Guzmán. Lisäksi Wednesday-hahmoa aiemmin näytellyt Christina Ricci on mukana tulevassa Netflix-sarjassa, mutta hänen rooliaan ei ole vielä toistaiseksi sen tarkemmin paljastettu.

Wednesday-sarjasta julkaistiin ensimmäinen traileri maanantaina 6. toukokuuta ja se esittelee Ortegan ensimmäistä kertaa ikonisessa roolissa. Sarjan julkaisupäivää ei olla vielä toistaiseksi paljastettu, mutta sen on tarkoitus tulla Netflixiin tämän vuoden aikana.

Addamsit esiteltiin ensimmäisen kerran New Yorker -julkaisun sarjakuvaosiossa vuonna 1930. Perhe nousi tuolloin valtavaan suosioon ja heistä on siitä lähtien tehty lukuisia tv-sarjoja ja elokuvia. Erityisesti pelottava ja vakavailmeinen Wednesday nousi ikoniseksi hahmoksi ja mustista leteistään tunnettu teini-tyttö saakin suuren suosionsa vuoksi vihdoin oman sarjansa.

Wednesday-sarjan ensimmäisen trailerin voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Netflixin uusi rikossarja keskittyy psykiatriseen vankilasairaalaan - mukana Narcos-tähti

Lue myös: Netflixin tuleva kauhuelokuva kielletään lapsilta - pääosassa Oscar-voittaja Jamie Foxx

Lähteet: People

Kilpailut

Uusimmat