Kuva: AOP

Miten Ozzy Osbourne voi merkittävän leikkauksen jälkeen? Vaimo Sharon jakoi liikuttavan viestin

15.06.2022 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Sharon Osbournen mukaan Ozzy voi tällä hetkellä hyvin.

Rocktähti Ozzy Osbourne, 73, kävi maanantaina 13. kesäkuuta merkittävässä leikkausoperaatiossa. Nyt miehen vaimo Sharon Osbourne, 69, on kertonut rokkarin tämänhetkisestä voinnista. Sharon kirjoitti aiheesta Instagramin tarinoissaan.

”Perheemme haluaa ilmaista kiitollisuutensa ylitsevuotavasta rakkaudesta ja tuesta, jota saimme ennen Ozzyn leikkausta. Ozzy voi hyvin ja on toipumassa. Rakkautenne on valtavan tärkeää hänelle”, Sharon kirjoitti.

Pari ei ole vahvistanut julkisuuteen, mistä leikkauksessa oli kyse. Perhettä lähellä oleva lähde kertoo Page Six -julkaisulle, että leikkaus liittyy Ozzyn kaatumiseen vuonna 2019. Tuolloin miehen niska operoitiin ja hänen selkärankaansa asennettiin 15 ruuvia. Nyt Page Sixin mukaan nämä ruuvit asennettiin uudelleen. Lähteen mukaan uudesta leikkauksesta toipuminen kestää pitkään ja Ozzy tarvitsee todennäköisesti sairaanhoitajan läsnäoloa kotonaan.

Sharon Osbourne kertoi ennen leikkausta The Talk -ohjelmassa, että leikkaus määrittelee miehen koko loppuelämän suunnan.

Terveyshuolet ovat vaivanneet Ozzy Osbournea viime vuosina. Miehellä todettiin Parkinsonin tauti, mistä hän kertoi vuoden 2020 alussa. Kyseessä on hitaasti etenevä liikehäiriösairaus, jonka oireina ovat muun muassa vapina, liikkumisen hidastuminen ja lihasjäykkyys. Hiljattain Ozzy sai myös koronatartunnan.

Lue myös: Ozzy Osbourne joutuu suureen leikkaukseen - "Määrittelee hänen loppuelämänsä"

Lue myös: Koronan saanut Ozzy Osbourne voi nyt hyvin - uusi albumi syyskuussa

Lähteet: Page Six, E! Online

Kilpailut

Uusimmat