Kuva: AOP

Jennifer Lopez jakoi suloisen videon Ben Affleckista - tunnustaa rakkauttaan kauniisti

20.06.2022 21:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Lopez jakoi videon isänpäivän kunniaksi.

Jennifer Lopez, 52, on jakanut kauniin videon Ben Affleckista, 49, isänpäivän kunniaksi. Lopezin Instagramissa jakamalla videolla nähdään monia yhteiskuvia ja -videoita pariskunnasta. Videolla nainen myös puhuu kauniisti Affleckista.

- Rakastan uraani, mutta mikään ei ole niin täyttymyksellistä kuin perustaa perhe jonkun kanssa, jota rakastan syvästi ja joka on niin omistautunut perheelle kuin voi vain olla. Tunnen oloni todella siunatuksi, Lopez sanoo videolla.

Myös videon kirjoitetut saatesanat ovat kauniit.

”Hyvää isänpäivää kaikkein välittävimmälle, rakastavimmalle, tunteikkaimmalle, johdonmukaisimmalle ja epäitsekkäimmälle isälle ikinä”, Lopez kirjoittaa.

Päivityksen voit katsoa alta. Jos upotus ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

Lopezilla ja Affleckilla ei ole yhteisiä lapsia. Affleckilla on kolme lasta aiemmasta liitostaan näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa, kun taas Lopezilla on kaksi lasta ex-mies laulaja Marc Anthonyn kanssa.

Lopez ja Affleck olivat aiemmin yhdessä vuosina 2002–2004, mutta he peruivat häänsä tuolloin. Pariskunta lämmitteli romanssinsa uudelleen viime vuonna. Pari meni uudelleen kihloihin aiemmin tänä vuonna.

Lue myös: Jennifer Lopez herkistyi saadessaan palkinnon urasaavutuksistaan: "Kiitän pettymyksiä ja epäonnistumisia"

Lue myös: Jennifer Lopez ja Kim Kardashian muistivat rakkaitaan pienellä yksityiskohdalla - onko kyseessä uusi trendi?

Lähde: Metro

Suosittelemme

Uusimmat