Kuva: YouTube

Tänään tv:ssä: Harry Potter -elokuva, jonka surullinen kohtaus sai fanit itkemään vuolaasti

21.06.2022 07:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Harry Potter ja puoliverinen prinssi oli kaupallinen menestys ja se tuotti vain viiden päivän aikana 394 miljoonaa dollaria.

Tänään tv:ssä nähdään Harry Potter -elokuvasarjan kuudes osa Harry Potter ja puoliverinen prinssi, joka julkaistiin vuonna 2009. Elokuva perustuu J. K. Rowlingin kirjoittamaan samannimiseen romaaniin 

Elokuvassa pelko leviää, koska kaikki tietävät, että pahat voimat ovat palanneet. Kuolonsyöjät tekevät tuhojaan Lontoossa ja Tylypahkan rehtori Dumbledore keskittyy valmentamaan Harrya tämän arkkivihollisen, Lordi Voldemortin kukistamiseen.

Lordi Voldemort on valinnut Draco Malfoyn salaiseen tehtävään, jonka aiheuttama tapahtumasarja johtaa lopulta jälleen yhteen surulliseen menetykseen Harryn elämässä. Kyseessä on kohtaus, joka sai fanit itkemään vuolaasti elokuvateattereissa. 

Puoliverinen prinssi oli kaupallinen menestys ja se tuotti vain viiden päivän aikana 394 miljoonaa dollaria. Näin ollen se oli maailman isoimmat lipputulot viidessä päivässä tahkonnut elokuva. Lopulta leffa tuotti maailmanlaajuisesti lähes miljardin.

Näet trailerin alta tai tästä.

Harry Potter ja puoliverinen prinssi

Sub

Kello 22.40

Lue myös: Tom Felton paljastaa: Harry Potter -rooli vaikutti negatiiivisesti deittailuelämään

Lue myös: Netflixin fantasiaelokuvaa verrataan Harry Potteriin - katsojat innoissaan

Suosittelemme

Uusimmat