Kuva: AOP

Kim Kardashianin ja Kanye Westin välit ovat paranemassa - osallistuivat yhdessä lastensa tapahtumiin

22.06.2022 17:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähden ja rap-artistin avieron jälkeinen aika on ollut myrskyisä, mutta nyt kaksikon välillä näyttäisi puhaltavan uudet tuulet.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, ja rap-artisti Kanye West, 45, ovat olleet ajoittain hankalissa väleissä, eivätkä ole välttämättä puhuneet lainkaan toisilleen.

Viihdesivusto TMZ:n mukaan tilanne on kuitenkin muuttumassa. Entinen aviopari on nähty muun muassa viettämässä aikaa yhdessä lastensa kanssa. West ja Kardashian osallistuivat hiljattain tyttärensä Northin, 9, koripallo-otteluun. TMZ:n saamien tietojen mukaan West ja Kardashian kulkivat samalla kyydillä otteluun ja takaisin. Kaksikon kerrotaan myös osallistuneen yhdessä tyttärensä Chicagon, 4, tanssiesitykseen.

Kaksikon lähipiiristä kerrotaan, että molemmat ottivat myös osaa Kardashian-Jennereiden perhelounaalle Calabasissa. Vaikka julkaisu on saanut kuvamateriaalia lounaasta, ei kuvissa tosin nähdä entistä avioparia. Kardashian myös muisti isänpäivänä Westia onnittelemalla tällä sosiaalisessa mediassa.

Kardashian ja West erosivat helmikuussa 2021, jolloin tosi-tv-tähti jätti avioerohakemuksen. Heidän välinsä ovat olleet eron jälkeen vaihtelevat. West käyttäytyi alkuvuodesta häiritsevästi sosiaalisessa mediassa, ja aneli muun muassa Kardashiania takaisin luokseen. Hän myös syytti tosi-tv-tähteä perheen hajottamisesta ja julkaisi musiikkivideon, jossa artisti kidnappaa ja hautaa elävältä Kardashianin nykyisen puolison, koomikko Pete Davidsonin, 28.

Lue myös: Kim Kardashian muisti elämänsä tärkeitä isähahmoja isänpäivänä - Kanye West sai lämpimät onnittelut

Lue myös: Kanye West kertoo hakevansa apua - lupaa lopettaa Kim Kardashianin häiriköinnin

Lue myös: Kim Kardashian yrittää toimia oikein Kanye Westin käytöksestä huolimatta - "Hän on lasteni isä"

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat