Kuva: AOP

Amber Heard aikoo kirjoittaa paljastuskirjan - "Hänellä ei ole mitään menetettävää"

22.06.2022 15:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijän kerrotaan olevan puilla paljailla, joten hänellä ei ole varaa kieltäytyä rahakkaasta kirjasopimuksesta.

Näyttelijä Amber Heardin, 36, kerrotaan pohtivan paljastuskirjan kirjoittamista suhteestaan näyttelijä Johnny Deppin, 58, kanssa. Asiasta uutisoi OK! Magazine. Lähde kertoi julkaisulle, ettei Heard ole huolissaan mahdollisista seurauksista, joita kirjan julkaiseminen saattaisi aiheuttaa hänen elokuvauralleen.

Vaikkei kirjan julkaisu ole vielä varmaa, Heardin kerrotaan haluavan kirjoittaa kirjan kertoakseen oman puolensa tarinasta yksityiskohtaisemmin.

- Amber ajattelee, että hänen uransa Hollywoodissa on ohi. Hän käy aiheesta jo keskustelua ja on innoissaan asiasta. Tässä vaiheessa hänellä ei ole mitään menetettävää ja hän haluaa kertoa kaiken, lähde toteaa.

Sisäpiiriläisen mukaan Heard on tällä hetkellä puilla paljailla, eikä hänellä ole mahdollisuutta kieltäytyä rahasta, joten vuoksi näyttelijä suostuu projektiin.

Heard ja Depp kävivät hiljattain kuuden viikon mittaisen kunnianloukkausoikeudenkäynnin toisiaan vastaan. Oikeudenkäynti päättyi Deppin eduksi, sillä Heard tuomittiin maksamaan entiselle aviomiehelleen 10 miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia.

Oikeudenkäynnissä käsiteltiin Heardin vuonna 2018 kirjoittamaa esseetä, joka julkaistiin The Washington Post -lehdessä. Kirjoituksessaan Heard vihjaili Deppin olleen väkivaltainen häntä kohtaan heidän suhteensa aikana.

Lue myös: Amber Heard sanoo rakastavansa edelleen Johnny Deppiä: 'Ymmärrät tunteeni, jos olet ikinä rakastanut'

Lue myös: Huhut Amber Heardin hyllyttämisestä Aquaman 2 -elokuvasta jylläävät - edustaja kiistää väitteet

Lue myös: Amber Heard puhuu oikeudenkäynnistä tuoreessa haastattelussa - "En syytä valamiehistöä"

Lähteet: Hollywood Life, OK! Magazine

Suosittelemme

Uusimmat