Kuva: AOP / EPA-EFE

Amber Heard sanoo rakastavansa edelleen Johnny Deppiä: 'Ymmärrät tunteeni, jos olet ikinä rakastanut'

16.06.2022 12:15 - Riia Frost

Amber Heard puhui ensimmäistä kertaa oikeudenkäynnistä NBC News -uutiskanavalle ja kyseinen haastattelu on julkaistu kahdessa osassa tällä viikolla.

Liki kaksi viikkoa on kulunut siitä, kun näyttelijöiden Johnny Deppin, 58, ja Amber Heardin, 36, oikeustaistelu päättyi. Silti yksi vuoden seuratuimmista tapahtumista puhututtaa edelleen niin oikeudenkäynnin osapuolia kuin fanien keskuudessa.

Heard puhui ensimmäistä kertaa oikeudenkäynnistä NBC News -uutiskanavalle ja kyseinen haastattelu on julkaistu kahdessa osassa tällä viikolla. Haastattelussa Heard kertoi muun muassa siitä, miten sosiaalinen media ei ollut reilu häntä kohtaan. Heard myös sanoi, että hän on puhunut oikeudenkäynnissä ainoastaan totta.

- Pysyn lausuntojeni takana kuolemaani asti, Heard totesi.

Depp haastoi Heardin oikeuteen kunnialoukkauksesta, jossa Heard väitti Washington Post -artikkelissaan näyttelijän olleen väkivaltainen. Sekä oikeudenkäynnin aikana että sen jälkeen Heard on sanonut, että hänen motivaationsa kyseisen artikkelin kirjoittamiselle on ollut antaa äänensä #MeToo-liikkeelle, joka oli tuolloin suuri ilmiö. Haastattelija Savannah Guthrie lainasikin Heardin kyseistä lausuntoa ennen kysymystään.

- "Jotta legioona voimakkaita miehiä erotettaisiin ja he menettäisivät työnsä". Halusitko, että niin kävisi Johnnylle? Guthrie kysyi.

- En tietenkään, tällä ei ollut mitään tekemistä hänen kanssaan, Heard vastasi.

Heard sanoi myös oikeudenkäynnin ensimmäisenä päivänä, että hänellä on edelleen rakkaudellisia tunteita Deppiä kohtaan. Guthrie kysyikin Heardilta, että pitääkö hänen lausuntonsa edelleen paikkaansa.

- Ehdottomasti, rakastan häntä. Rakastin häntä koko sydämestäni. Ja yritin kaikkeni, että saisin rikkinäisen parisuhteemme toimimaan, mutta epäonnistuin. Minulla ei ole pahoja tunteita häntä kohtaan. On varmaan helppo ymmärtää tunteeni, jos on ikinä rakastanut jotakuta, Heard kertoi.

Valamiehistö totesi, että Heard syyllistyi Deppin kunnianloukkaukseen ja tämän vuoksi näyttelijä on määrätty maksamaan ex-aviomiehelleen noin 14,1 miljoonaa euroa. Myös osa Heardin kunnianloukkaussyytteistä hyväksyttiin ja siksi Depp määrättiin maksamaan ex-vaimolleen liki kaksi miljoonaa euroa vahingonkorvauksia.

Kaikki Depp vs. Heard -artikkelit voit lukea helposti täältä.

(kuva: AOP)

Lue myös: Huhut Amber Heardin hyllyttämisestä Aquaman 2 -elokuvasta jylläävät - edustaja kiistää väitteet

Lue myös: Amber Heard puhuu oikeudenkäynnistä tuoreessa haastattelussa - "En syytä valamiehistöä"

Lähteet: CNN, Today

Kilpailut

Uusimmat