Kuva: AOP

Johnny Depp on aloittanut uuteen elokuvaan valmistautumisen - nähtiin kuvauspaikalla

30.06.2022 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Depp nähtiin vastikään Pariisissa, jossa elokuva kuvataan.

Näyttelijä Johnny Depp, 58, on aloittanut uuden elokuvan valmistelut, uutisoi The Hollywood Life -julkaisu. Kuvausten on määrä tapahtua Pariisissa, jossa Depp on paraikaa. 

Depp esittää Jeanne du Barry -elokuvassa Ranskan kuningasta Ludvig XV:tä. Elokuvan sisällöstä ei vielä tiedetä sen enempää, mutta ohjauksesta vastaa Maiwenn, joka myös näyttelee Jeanne Bécu -hahmoa. Bécu oli ranskalainen aatelinen ja Ludvig XV:n viimeinen huomattava rakastajatar.

Ludvig XV oli lempinimeltään "Rakastettu" ja hän hallitsi Ranskaa lähes 59 vuotta 1700-luvulla. Aluksi hyvin hurmaava ja rakastettu kuningas kuoli kuitenkin epäsuosittuna, sillä häntä syytettiin muun muassa korruptiosta. Ennen kuolemaansa Ludvig XV sairastui isorokkoon, johon hän lopulta myös menehtyi.

Johnny Depp voitti kesäkuun alussa kuusi viikkoa kestäneen oikeustaistelun ex-vaimoaan Amber Heardia vastaan. Heard on tuomittu maksamaan Deppille noin 10,5 miljoonaa euroa. Myös osa Heardin kunnianloukkaussyytteistä Deppiä kohtaan meni läpi, ja Depp määrättiin maksamaan Heardille noin 1,9 miljoonaa euroa.

Lue myös: Dakota Johnson ihmettelee, miten hänet vedettiin mukaan Deppin ja Heardin oikeusdraamaan

Lue myös: Tuomari vahvisti Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnin tuomion - päätös oikeustaistelulle

Lähde: The Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat