Kuva: AOP

Dakota Johnson ihmettelee, miten hänet vedettiin mukaan Deppin ja Heardin oikeusdraamaan

29.06.2022 12:45 - Iiro Myllymäki

Näyttelijästä levitettiin oikeustaistelun aikana somessa videota, jossa hän reagoi Johnny Deppin sormivammaan.

Näyttelijä Dakota Johnson, 32, on puhunut tuoreessa haastattelussa siitä, miten hänet nostettiin esille Johnny Deppin, 58, ja Amber Heardin, 36, välisessä kunnianloukkausoikeudenkäynnissä. Johnsonista levitettiin sosiaalisessa mediassa videota, jossa hänen väitettiin reagoivan Deppin sormen haavoittumiseen. Videon materiaali on kuvattu ajalta, kun Depp ja Johnson olivat mainostamassa vuoden 2015 Black Mass -elokuvaansa.

Johnny Depp (kuva: AOP / EPA)

Depp väitti oikeustaistelun aikana, että Heardin heittämän vodkapullon takia hänen sormestaan irtosi pala. Videota levitettiin YouTubessa suomennettuna nimellä ”Tarkka hetki, jolloin Dakota Johnson sai tietää Amber Heardin olleen väkivaltainen Johnny Deppiä kohtaan”, ja videolla on nyt yli neljä miljoonaa katselukertaa.

Amber Heard (kuva: AOP)

Johnson ihmettelee, että hänet vedettiin mukaan oikeudenkäyntidraamaan.

- Mietin, että miksi ihmeessä minut on vedetty mukaan tähän. En muista tuota tilannetta ollenkaan. Ottakaa minut pois tästä älkääkä antako tämän mennä pidemmälle. Voitteko kuvitella, jos minut kutsuttaisiin todistamaan? Johnson sanoo Vanity Fairin haastattelussa.

Johnson kritisoi myös tapaa, jolla ihmiset seurasivat oikeudenkäyntiä.

- En voi uskoa, että ihmiset katsoivat sitä kuin ohjelmaa. Sitä pidettiin jonain oikeusdraamana, ja se särkee sydämeni. Se on hullua. Ihmiset ovat niin outoja, Johnson sanoo.

Johnny Depp voitti kuusi viikkoa kestäneen oikeustaistelun Amber Heardia vastaan. Heard on tuomittu maksamaan Deppille noin 10,5 miljoonaa euroa. Myös osa Heardin kunnianloukkaussyytteistä Deppiä kohtaan meni läpi, ja Depp määrättiin maksamaan Heardille noin 1,9 miljoonaa euroa.

Lue myös: Tuomari vahvisti Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnin tuomion - päätös oikeustaistelulle

Lue myös: Amber Heard aikoo kirjoittaa paljastuskirjan - "Hänellä ei ole mitään menetettävää"

Lähteet: Metro, Independent

Kilpailut

Uusimmat