Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Yksi Bruce Willisin pohjanoteerauksista? Scifijännäri sai surkeat arvostelut

02.07.2022 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Vice-elokuvassa Bruce Willisin esittämä liikemies saa poliisin kintereilleen.

Vice on scifitrilleri vuodelta 2015. Elokuvassa liikemies Julian Michaels (Bruce Willis) on perustanut aikuisille suunnatun elämyspuisto Vicen, missä vierailijat pääsevät toteuttamaan villejä ja väkivaltaisiakin fantasioita keinoihmisten kanssa. Yksi näistä asukeista pakenee Vicesta, ja Michaels saa vastaansa poliisin, joka haluaa sulkea elämyspuiston pysyvästi. Liikemies ei kuitenkaan aio luovuttaa helpolla.

Elokuva sai suorastaan tyrmäyksen kriitikoilta. Elokuvakritiikkejä yhteen kokoavalla Rotten Tomatoes -sivustolla elokuva on saanut surkean neljän prosentin tuloksen niin sanotussa ”tomatometerissä”. Tällä tarkoitetaan sitä, että sivuston kokoamista kritiikeistä vain neljä prosenttia on ollut myönteisiä.

”Bruce Willis ja Thomas Jane ovat silminnähden tylsistyneitä tämän scifisekamelskan tarjoamaan ankeaan materiaaliin. Tämä todistaa, että tähdet eivät auta, jos käsikirjoitus on surkea”, lausutaan sivuston kriitikoiden yhteenvedossa.

Looper-sivustolla elokuvaa on puolestaan kutsuttu yhdeksi Bruce Willisin uran laiskimmista elokuvista. Sivustolla nostetaan esiin, että elokuvan yhtäläisyydet esimerkiksi Westworld-sarjaan ovat liian helppoja huomata.

Vice-elokuvan trailerin voit katsoa alta.

Vice
Nelonen
klo 00.40

Lue myös: Bruce Willis on sairastunut vakavasti - lopettaa uransa

Lue myös: Afasia voi viedä puhekyvyn - myös nämä julkisuuden henkilöt ovat kärsineet sairaudesta

Lähteet: Rotten Tomatoes, Looper

Kilpailut

Uusimmat