Kuva: AOP

Beyoncé julkaisi tulevan albuminsa kansikuvan - hetkessä miljoonia tykkäyksiä

01.07.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pop-tähden uusi albumi julkaistaan heinäkuun lopussa.

Laulaja Beyoncé, 40, julkaisi Instagramissa tulevan Renaissance-albuminsa kansikuvan. Tummanpuhuvassa kuvassa artisti istuu hevosen selässä.

Julkaisussaan artisti kertoo tulevan albuminsa olevan erityinen.

"Tämän albumin luominen antoi minulle paikan, jossa voin haaveilla ja johon voin paeta maailman pelottavia aikoja. Se on antoi minun tuntea itseni vapaaksi ja seikkailunhaluiseksi aikana, jolloin muut asiat olivat vain vähän liikkeessä. Tarkoituksenani oli luoda turvallinen tila, paikka, jossa ei tuomita. Paikka, jossa voi olla vapaa perfektionismista ja yliajattelusta. Paikka, jossa voi huutaa, vapautua ja tuntea vapautta. Se oli upea tutkimusmatka. Toivon, että löydätte iloa musiikista. Toivon sen inspiroivan teitä päästämään heiluttelun valloilleen. Hah! Toivon sen saavan teidät tuntemaan itsenne juuri niin ainutlaatuisiksi, voimakkaiksi ja seksikkäiksi kuin olette", artisti kirjoittaa julkaisussaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Julkaisu on kerännyt hetkessä sosiaalisessa mediassa yli kolme miljoonaa tykkäystä ja kymmeniä tuhansia kommentteja.

Kaikkien aikojen eniten Grammy-palkintoja keränneeltä naisartistilta on odotettu uutta albumia jo useamman vuoden ajan. Artisti julkaisi edellisen levynsä vuonna 2018. Everything Is Love -albumi on The Carters -duon ensimmäinen levy. The Cartersiin kuuluu Beyoncén lisäksi hänen puolisonsa, rap-artisti Jay-Z, 52.

Artisti julkaisi tulevalta albumiltaan ensimmäisen singlen kesäkuussa. Break My Soul -kappaletta on kuunneltu Spotifyssa tähän mennessä yli 30 miljoonaa kertaa.

Renaissance-albumi julkaistaan 29. heinäkuuta.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Beyoncé julkaisi ensimmäisen singlen tulevalta Renaissance-albumiltaan - kuuntele uusi kappale!

Lue myös: Beyoncé teki historiaa pukeutumalla Tiffanyn kalleimpaan kaulakoruun - luomus häikäisee

Lue myös: Beyoncé huomioitiin Emmy-ehdokkuudella - kirjoitti kappaleen äitinsä sarjaan

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat