Kuva: AOP

Beyoncé huomioitiin Emmy-ehdokkuudella - kirjoitti kappaleen äitinsä sarjaan

09.05.2022 17:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pop-tähti on yksi historian palkituimmista artisteista, mutta yhtäkään Emmy-palkintoa hän ei ole vielä voittanut.

Pop-tähti Beyoncé, 40, on saavuttanut uransa aikana huiman määrän erilaisia kunniamainintoja, ehdokkuuksia ja palkintoja. Tuorein ehdokkuus on parhaan päiväsaikaan esitettävän ohjelman alkuperäiskappaleesta sarjasta Talks With Mama Tina, joka on artistin äidin, Tina Knowles-Lawsonin, 68, Facebook Watchissa esitettävä sarja.

Kappale alkaa Knowles-Lawsonin neljän lapsenlapsen huudahduksella.

- Mummi, puhutaan siitä, lapset huudahtavat. Yksi lapsista on Beyoncén ja tämän puolison, rap-artisti Jay-Z:n, 52, tytär, Blue Ivy, 9.

Knowles-Lawson on mitä kiitollisin tyttärensä tekemästä kappaleesta.

"Kiitos tyttärelleni Beyoncélle ja upeille lapsenlapsilleni ohjelmaani tehdystä kappaleesta", hän kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Beyoncé on aiemmin saavuttanut urallaan kahdeksan ilta-aikaan esitettävien ohjelmien Emmy-ehdokkuutta, joista neljä edellistä ovat vuodelta 2019. Useista ehdokkuuksista huolimatta tähdellä ei ole vielä yhtäkään Emmy-voittoa.

Artisti on yksi kaikkien aikojen palkituimmista muusikoista. Hän on muun muassa voittanut 29 MTV Video Music Awards -palkintoa ja 28 Grammy-palkintoa.

Lue myös: Beyoncé teki historiaa pukeutumalla Tiffanyn kalleimpaan kaulakoruun - luomus häikäisee

Lue myös: Beyoncé edustaa tuoreessa kampanjassa Tiffany-timantti kaulassaan - raivostui, kun kuuli "veritimantin" historiasta

Lue myös: Audrey Hepburnin jalanjäljillä: Beyoncé poseeraa ikoninen ja uniikki Tiffany-koru kaulassaan

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat