Kuva: AOP

Harry Styles perui Kööpenhaminan-keikkansa ampumavälikohtauksen vuoksi: "Olen murtunut"

04.07.2022 13:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Kööpenhaminan Field's-kauppakeskuksen ampumavälikohtaus tapahtui tunteja ennen Harry Stylesin keikkaa.

One Direction -yhtyeestä menestyksekkäälle soolouralle kiitänyt laulaja Harry Styles, 28, joutui perumaan Kööpenhaminan-keikkansa viime sunnuntain ampumavälikohtauksen vuoksi. People-julkaisun mukaan ampumavälikohtaus tapahtui tunteja ennen Stylesin keikkaa.

Reutersin mukaan Kööpenhaminan Field’s-kauppakeskuksen ampumavälikohtauksessa on kuollut kolme ihmistä ja haavoittuneita on useita. Epäiltynä on 22-vuotias tanskalainen mies, jolla oli kiinniottohetkellä hallussaan kivääri ja ammuksia.

Styles pahoittelee Twitter-julkaisussaan keikkansa perumista ja lähettää tukensa kaikille kööpenhaminalaisille, jotka yrittävät toipua traumaattisesta kokemuksesta.

”Olen särkynyt kööpenhaminalaisten kanssa. Jumaloin tätä kaupunkia. Paikalliset ovat niin lämminsydämisiä ja täynnä rakkautta. Olen murtunut uhrien ja heidän lähimmäistensä sekä muiden tapahtumasta kärsineiden puolesta. Olen pahoillani, ettemme voineet olla yhdessä. Huolehtikaa toisistanne”, Styles kirjoittaa.

Stylesin Kööpenhaminan-keikan oli tarkoitus olla osana hänen Love On Tour -kiertuettaan. Myös muiden artistien ja yhtyeiden, kuten Pearl Jamin ja Queen + Adam Lambertin, on tarkoitus esiintyä Kööpenhaminassa tulevina viikkoina. Ainakaan toistaiseksi yhtyeet tai artistit eivät ole ilmoittaneet peruvansa tulevia Kööpenhaminan-keikkojaan.

Stylesin koko Twitter-julkaisun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Harry Styles. (kuva: AOP)

Lue myös: Harry Stylesin keikalla karmiva tilanne - fani putosi kymmenestä metristä

Lue myös: Harry Stylesin tähdittämä uutuuselokuva julkaistaan pian - kutkuttava traileri on nyt nähtävillä

Lähteet: People, Reuters

Kilpailut

Uusimmat