Kuva: Riia Frost

Twerk-tähti Tinzeltä tiukka kirjoitus kehokritiikistä: "Kukaan ei voi olla liian lihava tai liian laiha"

05.07.2022 14:15 - Riia Frost

Tinze lähettää viestin kaikille, jotka syyllistyvät tuomitsemaan jotkut henkilöt ulkonäön perusteella.

Twerk- ja sometähti Tinze, eli oikealta nimeltään Tia-Maria Sokka, puhuu Instagram-julkaisussaan kokemuksestaan, jolloin hän joutui kehokritiikin kohteeksi. Tinze kertoo julkaisussaan, kuinka hän sai eräältä mieheltä törkeän kommentin kesken rantakuvauksien.

”Meillä oli pieni kuvaussessio rannalla ja tunsin oloni itsevarmaksi. Sitten eräs mies käveli ohitseni ja sanoi: "Tuo tyttö on liian lihava". Se sai minut pohtimaan kauneusstandardeja ja sitä, miten saamme jatkuvasti kritiikkiä”, Tinze kirjoittaa.

Tinze näpäyttääkin kaikkia kehoarvostelijoita napakalla vastauksellaan.

”Ollaan todenmukaisia: ei ole koskaan mahdollista olla "liian lihava" tai "liian laiha" tai sitä sun tätä. Olemme kaikki kauniita omalla uniikilla tavallamme. Ja aion ehdottomasti vaalia vartaloani kurveineni”, Tinze lisää.

Lopuksi Tinze lähettää viestin kaikille, jotka syyllistyvät tuomitsemaan jotkut henkilöt ulkonäön perusteella.

”Jos ikinä havahdut siihen, että tuomitset jonkun toisen ulkonäön perusteella, niin ongelma ei ole heissä vaan siinä, miten näet itsesi. On siis aika työstää itseäsi. Haluan vain sanoa, että levitetään rakkautta ja positiivista energiaa tähän universumiin. Maailmassa on jo muutenkin niin paljon vihaa”, Tinze sanoo.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Sometähti tunnetaan myös Tinze Twerk Studion omistajana ja hän on onnistunut tekemään twerk-tanssista itselleen taloudellisesti kannattavan ammatin. Tinze onkin kansainvälisestikin tunnettu twerkkipiireissä.

Tinzellä on myös levytyssopimuksen myötä julkaistu kolme kappaletta, jotka ovat BaeBae, Hurrikaani ja Bakara, mutta tähti ei kuitenkaan itse laula biiseissään. Tinze on sanonut aikaisemmin Voice.fi:n haastattelussa, että hän ei välttämättä koskaan tule laulamaan tai räppäämään omilla biiseillään.

- Tämä on uuden ajan artistikonsepti ja uuden sukupolven popilmiö. Ymmärrän, että se herättää paljon mielenkiintoa, ja sehän on ihan mahtavaa, Tinze kertoi.

(kuva: Riia Frost)

Lue myös: Suomalainen twerk-tähti Tinze ryhtyi artistiksi, mutta ei laula biiseillään - "Uuden ajan konsepti"

Lue myös: Victoria Beckham sanoo laihuuden ihannointia vanhanaikaiseksi: "Naiset haluavat näyttää muodokkailta"

Kilpailut

Uusimmat