Kuva: AOP

Noah Cyrusin lääkeriippuvuus sai artistin nukahtamaan haastattelussa - kertoo nyt toipumisestaan

06.07.2022 17:15 - Riia Frost

Miley Cyrusin pikkusisko kertoo, mitkä asiat auttoivat häntä toipumaan lääkeriippuvuudestaan.

Laulaja-lauluntekijä Noah Cyrus, 22, avautuu lääkeriippuvuudestaan ja siitä, miten hän on taistellut toipumisensa puolesta viimeisen kahden vuoden aikana. Cyrus kertoo Rolling Stone -julkaisussa jääneensä erityisesti koukkuun Xanax-lääkkeeseen, jota käytetään usein ahdistuksen ja tuskaisuuden lievittämiseen, etenkin kun niihin liittyy masennusta. Cyrus sanoo olleensa 18-vuotias, kun hän kokeili ensimmäisen kerran kyseistä lääkeainetta. 

- Sen aikainen poikaystäväni oli ensimmäinen, joka antoi minulle Xanaxia ja siitä tuli meille asia, jonka avulla saimme toisiimme yhteyden, Cyrus muistelee.

- Halusin olla, mitä hän halusi minun olevan ja kaikkea, mitä hän ajatteli olevan siistiä. Luulin, että kaikki tekivät niin. Huomattuani, että on mahdollista hiljentää asioita hetkeksi ja turruttaa kipuni, niin se oli ohi osaltani, Cyrus lisää.

Cyrus ei mainitse eksänsä nimeä, mutta hänen tiedetään seurustellen tuohon aikaan räppäri Lil Xanin kanssa. Artisti muistelee myös tapausta, kun lääkkeet olivat saaneet hänet nukahtamaan kesken haastattelun.

- En kyennyt pitämään päätäni pystyssä tai silmiäni auki, koska olin täysin toisessa maailmassa. Siitä tulee ikään kuin tumma ja pohjaton kuoppa, Cyrus kuvailee.

Cyrus jopa paljastaa, että hänen pahimmat hetkensä lääkeriippuvuuden pauloissa olivat elokuussa 2020, kun hänen isoäitinsä menehtyi. Cyrus kertoo olleensa tuolloin niin lääkkeiden vaikutuksen alaisena, ettei hän edes kyennyt lohduttamaan surevia läheisiään.

- Istuin yksin ja olin peloissani, enkä tajunnut, että työnsin pois ne ihmiset, joita rakastin ja tarvitsin, Cyrus sanoo.

Miten artisti sitten toipui lääkeriippuvuudestaan? Cyrus kertoo, että se vaati paljon aikaa, että hän pääsi nousemaan omille jaloilleen ja tekemään päätöksen lääkeaineen käytön lopettamisesta. Cyrus lisää, että musiikinteko auttoi häntä kanavoimaan hänen energiaansa toipumisen aikana.

Artisti kuitenkin painottaa, ettei hän missään vaiheessa yritä olla lääkeriippuvuuden toipumisen edustaja, vaan hän haluaa yksinkertaisesti kertoa omasta henkilökohtaisesta kokemuksestaan.

- Minä käyn vain tätä läpi ja selvitän sitä. Herään aamuisin ja kykenen katsomaan itseäni peiliin ja aloittaa päiväni ilman, että vihaan itseäni. Kykenen lohduttamaan ja vaalimaan itseäni, Cyrus lisää.

Cyrus tunnetaan muun muassa hiteistään July, Make Me Cry ja Lonely. Artisti on myös tunnetun laulaja-lauluntekijä Miley Cyrusin pikkusisko ja Billy Ray Cyrusin tytär.

Sisarukset Noah Cyrus (vas.) ja Miley Cyrus (oik.). (kuva: AOP)

Lue myös: Bodyyn liimatut bikinit - Miley Cyrusin pikkusiskon keikka-asuste herätti huomiota Yhdysvalloissa

Lue myös: Miley Cyrusin pikkusisko joutui nuorena nettikiusaamisen uhriksi:' Se oli perheelle kova paikka'

Lähteet: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat