Kuva: AOP

Christian Bale näpäyttää epäilijöitä, jotka eivät uskoneet hänen vakavahenkiseen Batman-rooliinsa

09.07.2022 15:15 - Riia Frost

Christian Bale näytteli ikonista Batman-hahmoa menestyksekkäässä The Dark Knight -trilogiassa vuosina 2005-2012.

Muun muassa Batman-roolistaan tunnettu näyttelijä Christian Bale, 42, näpäyttää niitä, jotka epäilivät hänen vakavahenkistä suoriutumistaan ikonisesta roolista. Washington Post -haastattelussa Bale kertoo, että lukuisat ihmiset nauroivat hänelle, kun hän kertoi aikovansa lähestyä Batman-rooliaan vakavasti Christopher Nolanin ohjaamassa The Dark Knight -trilogiassa.

- Sanoin ihmisille, että tekisimme Batmanin, mutta ottaisimme hahmon vakavasti. Lukuisat ihmiset nauroivat minulle ja sanoivat: ”No, tuo ei tule toimimaan lainkaan”, Bale muistelee.

Balen ja elokuvatuotannon päätös kuitenkin kannatti, sillä elokuvatrilogiasta tuli lipunmyyntihitti, kun ne keräsivät maailmanlaajuisesti noin 2,5 miljardia dollaria eli noin 2,4 miljardia euroa. Lisäksi edesmennyt näyttelijä Heath Ledger sai kuolemansa jälkeen Oscar-palkinnon Jokeri-roolistaan The Dark Knight -elokuvassa. Bale lähettääkin terveisensä epäilijöille, ja toteaa olevansa nykyään se, kuka viimeiseksi nauraa.

- On hienoa olla osa trilogiaa, joka osoitti ne epäilijät vääriksi, Bale toteaa.

Bale näytteli D.C-supersankaria Batmania vuosina 2005-2012, mutta nyt kymmenen vuotta myöhemmin näyttelijä nähdään kilpailijan Marvelin maailmassa vihollisen roolissa. Bale nimittäin näyttelee 6. heinäkuuta ensi-iltansa saaneessa Thor: Love and Thunder -elokuvassa jumalten teurastajaa Gorria. Bale paljastaa, miksi hän uskoo, että hänellä oli paljon helpompi rooli elokuvassa kuin päätähti Chris Hemsworthilla.

- On suuri ilo saada näytellä vihollishahmoja. Luulen, että minulla oli paljon helpompi tehtävä tässä elokuvassa näytellä pahista kuin Chrisillä sankarin näytteleminen. Pahikset ovat jo alusta alkaen kiinnittäneet kaikkien huomion, kun taas sankareiden on todella ansaittava se, Bale pohtii.

Thor: Love and Thunder -elokuvan tuottaja Brad Winderbaum jopa väittää, että Balen esitys Gorrina tulee ehdottomasti resonoimaan Marvel-universumin faneja. Lisäksi Winderbaum vihjaa, että Bale olisi valmistautunut rooliinsa samalla tavalla kuin hänen edesmennyt näyttelijäkollegansa Ledger valmistautui Jokerin rooliin.

- Hän on ehdottomasti yksi parhaimmista pahiksista, mitä meillä on koskaan ollut. Ilmeisesti Heath Ledgerin esityksellä The Dark Knight -elokuvassa oli suuri merkitys tälle koko genrelle ja se nosti tasoa monella tapaa. Luulen, että Christian panostikin hänen Gorr-pahisrooliinsa samalla tavalla, Winderbaum pohtii.

Christian Bale näyttelee Gorr-hahmoa uudessa Thor: Love and Thunder -elokuvassa. (kuva: AOP)

Lue myös: Batmanina tunnettu Christian Bale nähdään tulevassa Thor-elokuvassa - näyttelee pahista

Lue myös: Yön ritari -elokuvassa on brutaali yksityiskohta - näyttelijä hakattiin oikeasti

Lähteet: CNN, Washington Post

Kilpailut

Uusimmat