Kuva: Senja Rapila

Arttu Lindeman palasi someen täysin muuttuneessa lookissa - Jaajo Linnonmaan kommentti herättää närää

13.07.2022 10:15 - Iiro Myllymäki

Jaajo Linnonmaa viittaa kommentissaan lihavuuteen, eikä tätä ole katsottu hyvällä.

Tubettajana julkisuuteen tullut ja artistina uraa luonut Arttu Lindeman, 25, on rikkonut somehiljaisuutensa. Mies on nyt julkaissut uuden kuvan Instagramiin. Mustavalkoisessa kuvassa Lindeman nähdään uudistuneessa tyylissä. Mies on pukeutunut mustiin, ja kaulaa koristavat useat korut. Silmiä on ilmeisesti korostettu kajaalilla.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Tyylikäs otos on tällä hetkellä ainoa, joka Lindemanin Instagram-tililtä löytyy. Mystistä somehiljaisuutta viettäneen artistin profiilikuvakin on tällä hetkellä vain musta pallo. Seuraajia Lindemanilla on palvelussa 167 000.

Lindemanin kuvaan on tullut paljon kehuvia kommentteja. Tubettaja ja Lindemanin hyvä ystävä Jaakko Parkkali on kutsunut Lindemania kommenttikentässä seksisymboliksi.

”No huhhuh”, kommentoi yksi sydänsilmäemojien kera.

Anyway broidi muuttunut”, kommentoi toinen.

Yksi kommentoijista on radiojuontaja, yrittäjä ja Diili-ohjelman vetäjä Jaajo Linnonmaa. Miehen kommentti on herättänyt närää muissa kommentoijissa.

”Sä toteutit jokaisen lihavan unelman. Katosit vuodeksi ja tulit pyykkilaudan kanssa takaisin. Nyt on latu auki”, Linnonmaa kirjoittaa.

Tähän kommenttiin on tullut vastalauseita muilta kommentoijilta.

Aika asiaton kommentti.”

”No nyt oli mauton ja kaikkea muuta kuin kehopositiivinen kommentti.”

”Jotenkin luulisi, että julkisuuden henkilö osaisi edes jollain tavalla käyttäytyä myös somessa. Mutta ei voi kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu.”

Arttu Lindeman on julkaissut kaksi albumia, joista viimeisin ilmestyi syksyllä 2020. Lindeman on tehnyt puhdistusta paitsi Instagram-seinällään, myös YouTube-kanavallaan, josta löytyy enää vain kolme musiikkivideota. Tuoreessa Instagram-päivityksessään mies ei kerro, mitä hänen urallaan tuleman pitää.

Lue myös: "Ihan sairasta!" - Arttu Lindemanin suklaakakku huumasi tubetähden makunystyrät, katso resepti!

Lue myös: Arttu Lindeman kertoo ensimmäisestä elokuvaroolistaan: "Supersiistiä!"

Kilpailut

Uusimmat