Kuva: AOP

Ed Sheeranin toinen Olympiastadion-keikka on peruttu - "Yllättävistä ja pakottavista esteistä johtuen"

14.07.2022 14:15 - Riia Frost

Ed Sheeranin oli tarkoitus esiintyä Helsingin Olympiastadionilla 20. ja 21. elokuuta.

Osa suomalaisista odottaa jo kuumeisesti laulaja-lauluntekijä Ed Sheeranin, 31, saapumista Suomeen Helsingin Olympiastadion-keikoilleen. Sheeranin oli tarkoitus esiintyä Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 20. ja sunnuntaina 21. elokuuta. Kyseiset konsertit ovat osa Sheeranin + - = ÷ x -kiertuetta ja muusikko on ensimmäinen remontoidulle Olympiastadionille toistaiseksi julkaistu ulkomainen esiintyjä.

Nyt lipunmyynnistä vastaava Lippu.fi ilmoittaa nettisivuillaan, että Sheeranin toinen Olympiastadion-konsertti on peruttu. Syyksi perustellaan yllättävät ja pakottavat esteet.

"Hyvä Ed Sheeran -fani, pahoitellen joudumme kertomaan, että Ed Sheeranin toinen konsertti Helsingin Olympiastadionilla sunnuntaina 21.8.2022 ei toteudu yllättävistä ja pakottavista esteistä johtuen. Lauantaille 20.8.2022 vahvistunut konsertti toteutuu alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, ja tarjoamme sunnuntaille liput ostaneille asiakkaille mahdollisuuden hankkia liput lauantain konserttiin. Pahoittelemme asiasta aiheutuvaa vaivaa ja mielipahaa", ilmoituksessa lukee.

Ilmoituksessa ei tarkenneta sen enempää, että millaisista yllättävistä ja pakottavista esteistä on tarkalleen kyse. Sheeran tai hänen tiiminsä eivät ole myöskään toistaiseksi kommentoineet toisen konsertin perumista.

Ilmoituksessa sanotaan, että mikäli asiakas haluaa rahansa takaisin, niin sunnuntain konserttiin ostetut liput tullaan hyvittämään kokonaisuudessaan sisältäen myös lippujen palvelumaksut sekä tilaus- ja toimituskulut. Hyvityksen haluavat henkilöt tulevat ilmoituksen mukaan saamaan rahanpalautuksensa pankkitililleen viimeistään kahden viikon kuluessa peruutuspyyntö-lomakkeen täyttämisestä.

Ilmoituksessa myös luvataan toimittaa kaikille sunnuntain lipun ostaneille asiakkaille eksklusiivinen linkki, jonka kautta liput on mahdollista ostaa lauantain konserttiin. Ilmoituksen mukaan kyseiseen konserttiin tulee olemaan saatavilla rajoitettu määrä lippuja sunnuntain lipun ostaneille.

"Lauantaina 20. elokuuta toteutuvaan konserttiin saadaan vapautettua hyvin rajoitettu määrä lippuja, jotka ovat saatavissa ainoastaan sunnuntain konserttiin liput ostaneille asiakkaille. Liput tulevat myyntiin torstaina 4. elokuuta klo 9.00 ja ovat saatavilla niin kauan kuin niitä riittää", ilmoituksessa lukee.

Koko ilmoituksen ja hyvityksiin liittyvät ohjeet voit katsoa täältä.

Sheeran on aikaisemmin esiintynyt Suomessa Malmin lentokentällä 23. ja 24. heinäkuuta 2019. Kyseiset keikat vetivät noin 108 000 kävijää ja tapahtuman järjestänyt Fullsteam on kertonut Sheeranin konserttien olleen Suomen kaikkien aikojen suurin yksittäisen artistin konserttitapahtuma. Toimittajamme Iiro Myllymäen keikka-kolumnin toisesta näistä konserteista voit lukea täältä.

(kuva: AOP)

Lue myös: Kolumni: Ed Sheeranin Suomi-keikoissa oli paljon samaa kuin jääkiekon MM-kultahuumassa

Lue myös: Lähde: Ed Sheeranin toinen lapsi sai erikoisen nimen

Lähteet: Lippu.fi

Kilpailut

Uusimmat