Kuva: Prime Video / YouTube

Taru sormusten herrasta -sarjasta uusi traileri julki - fanit huolestuivat käsikirjoituksesta

15.07.2022 20:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Fanit eivät ole kovin vakuuttuneita siitä, että tulevan spin off -sarjan juoni tulisi olemaan kovinkaan hyvä.

Pitkään odotettu spin off -sarja Taru sormusten herrasta -maailmalle saa ensi-iltansa 2. syyskuuta 2022. Tulevasta The Lord of the Rings: The Rings of Power -sarjasta julkaistiin juuri uusi traileri, jossa fanit pääsevät näkemään tarkempaa kuvaa siitä, mitä sarjassa on luvassa.

The Lord of the Rings: The Rings of Power on katsaus Keski-Maan historiaan eli sarjan tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen Hobitti- ja Taru sormusten herrasta -elokuvia. Sarja vie katsojat takaisin aikaan, kun suurvallat luotiin, valtakunnat nousivat loistoon ennen romahtamistaan ja sankareita koeteltiin. Lisäksi sarjassa seurataan niin entuudestaan tunnettujen kuin uusien hahmojen tarinaa siitä, kuinka he kohtaavat pahan uudelleennousemisen Keski-Maahan.

Sarjassa nähdään muun muassa tunnetut hahmot Galadriel, Elrond ja Isildur. Trailerissa nähään myös monet tutut maailmat, joissa hahmot tulevat seikkailemaan, kuten haltijoiden kaupungit Lindon ja Eregion sekä kääpiöiden Khazad-dûm-kaupunki.

Fanit huolestuivat

Kun uusi traileri julkaistiin 14. heinäkuuta YouTubessa, fanit ylistivät sarjan kaunista visuaalisuutta. Moni fani ei kuitenkaan ollut kovin vakuuttunut siitä, että sarjan juoni olisi kovinkaan hyvä ja tästä alkoikin suuri keskustelu muun muassa YouTuben kommenttikentässä.

”Tämä näyttää visuaalisesti hyvältä. Vaikuttaa siltä, että ainoa asia, joka voi mennä enää pieleen on se, että käsikirjoitus ja sovitus ovat huonoja”, yksi pohtii.

”Nämä suuribudjettiset TV-show't antavat meille mitä hienoimpia visuaaleja, mutta joskus he unohtavat tärkeimmät asiat: houkuttelevat hahmot ja tarina. Toivottavasti nämä asiat välittyvät sarjassa”, toinen toteaa.

”Me kaikki pelkäämme sarjan tarinan laadun puolesta”, kolmas kirjoittaa.

”Mielestäni tästä puuttuu asia, joka oli Peter Jacksonin elokuvissa erityistä, eli hahmot. Ei minkäänlainen rahan määrä ja kaunistelu voi korvata hahmosuunnittelua ja hyvää tarinankerrontaa. Heidän olisi pitänyt antaa koko projekti Peter Jacksonille ja hänen tiimilleen”, neljäs kommentoi viitaten Taru sormusten herrasta -trilogian ohjaajaan.

Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, tuleeko sarjasta vielä lisää trailereita, jotka avaisivat fanien kaipaamaa juonta hieman enemmän. Fanien toiveisiin on kuitenkin vastattu esimerkiksi kammottavien örkkien osalta. Nimittäin sarjan tuottaja Lindsey Weber on aikaisemmin vahvistanut, että örkit ovat kokonaan maskeerattu eikä niiden ulkonäössä ole käytetty tietokonetekniikkaa, kuten esimerkiksi Hobitti-elokuvasarjassa tehtiin.

Tuleva sarja tullaan näkemään yli 240:ssa maassa ja sen jaksoja tullaan julkaisemaan viikottain ensi-illasta alkaen. The Lord of the Rings: The Rings of Power -sarjan uusimman trailerin voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Taru sormusten herrasta -maailmasta tuttu Klonkku hiipii pelikonsoleille - uusi traileri julki

Lue myös: Taru Sormusten Herrasta -sarjan örkeissä nähdään fanien toivomia muutoksia

Lähteet: Deadline

Kilpailut

Uusimmat