Kuva: AOP

Bridgerton-hahmon muodonmuutoksesta ensimmäinen maistiainen - fanit sekosivat videosta

21.07.2022 19:15 - Iiro Myllymäki

Nicola Coughlanin näyttelemä Penelope on hittisarjan kolmannen kauden keskushahmo.

Netflixin hittisarja Bridgertonista ollaan parhaillaan tekemässä kolmatta kautta. Netflix on julkaissut YouTube-tilillään videon, jossa sarjan näyttelijöitä nähdään kuvauspaikalla. Erityisesti yhden näyttelijän esittäytyminen on saanut somessa innostuneen vastaanoton.

Penelope Featheringtonia näyttelevä Nicola Coughlan, 35, nähdään videolla istumassa vaunuissa upeassa meikissä ja kampauksessa. Monet sarjan katsojat ovat huomioineet, että look poikkeaa Penelope-hahmon aiemmista tyyleistä.

”Olen niin innoissani. Penelopen muodonmuutos on uskomaton”, kommentoi yksi.

”Penelope näyttää kerta kaikkiaan upealta”, on toinen kirjoittanut.

Bridgertonin kolmas kausi keskittyy juurikin Penelope Featheringtonin ja Colin Bridgertonin (Luke Newton) tarinaan. Kausi perustuu Julia Quinnin kirjoittamaan Bridgerton: Hurmurin valloitus -romaaniin, jossa Penelope kokee muodonmuutoksen. Nicola Coughlan on jo aiemmin kertonut, että kauden aikana hänen hahmonsa ”kasvaa naiseksi ja tulee todella omaksi itsekseen”.

Bridgerton-sarjassa seurataan Bridgertonin perheen sisaruksia ja heidän rakkaudenetsintäänsä Lontoon seurapiireissä 1800-luvun alussa. Sarja perustuu Julia Quinnin romaaneihin, ja kukin kausi keskittyy eri henkilöhahmoihin.

Netflix kertoo, että kolmannella kaudella Penelope siirtyy eteenpäin romanssistaan Colinin kanssa ja on päättäväinen löytämään itselleen aviomiehen. Colin joutuu kohtaamaan omat tunteensa ja miettimään, onko hän sittenkään tyytyväinen pelkkään ystävyyteen Penelopen kanssa.

Lue myös: Bridgerton-tähti meinasi näytellä Netflixin toisessa hittisarjassa - "Aina ei pysty kaikkeen"

Lue myös: Bridgerton-tähti kieltäytyi haastattelusta F1-kisan yhteydessä - toimittajalta naseva kommentti

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat