Kuva: AOP

Ryan Reynolds kertoo vitsaillen, mitkä Disney-klassikot tulisi olla K18: "Aiheuttaa elinikäisen trauman"

23.07.2022 20:15 - Riia Frost

"Me kaikki tiedämme hyvinkin, että joidenkin Disney-elokuvien pitäisi saada K18-luokitus peruuttamattomien traumojen aiheuttamisen vuoksi", Reynolds kirjoittaa Twitter-julkaisussaan.

Disney+-suoratoistopalveluun lisättiin 22. heinäkuuta kolme Marvel-elokuvaa, jotka ovat ikärajasuositukseltaan K18. Kyseiset elokuvat ovat Deadpool ja sen jatko-osa sekä Logan, jotka on pidetty aikaisemmin poissa Disney+:sta suoratoistopalvelun perheystävällisyyden vuoksi. Fanit kuitenkin innostuivat Disneyn päätöksestä tuoda suositut Marvel-elokuvat suoratoistopalvelulle korkeasta ikärajasuosituksesta huolimatta.

Deadpool-näyttelijä Ryan Reynolds ottaa vitsikkäästi kantaa Disney+-suoratoistopalvelun ensimmäisiin K18-elokuviin. Reynolds vitsailee Twitter-julkaisussaan, että itse asiassa monien Disneyn klassikkoelokuvien pitäisi myös olla alaikäisiltä kiellettyjä.

”Meidän on tarkoitus ilmoittaa, että Logan ja Deadpoolit ovat pian ensimmäiset K18-elokuvat Disney+:ssa. Mutta me kaikki tiedämme hyvinkin, että joidenkin Disney-elokuvien pitäisi saada K18-luokitus peruuttamattomien traumojen aiheuttamisen vuoksi”, Reynolds kirjoittaa.

Mitkä Disney-elokuvat Reynolds kieltäisi alaikäisiltä?

Reynold paljastaa samassa Twitter-julkaisussaan, mille Disney-klassikkoelokuville hän itse antaisi K18-luokituksen. Reynolds mainitsee heti alkuun Disneyn ensimmäisen pitkän värillisen animaatioelokuvan Lumikki ja seitsemän kääpiötä. Reynolds vitsailee, ettei kyseistä elokuvaa voi suositella alaikäisille lapsille tai kaivostyöläisille.

”Sisältää murtautumista sekä melkein moniavioisuutta. Olen myös melko varma, että nuo elokuvassa nähdyt timantit eivät ole saatu ilman väkivaltaa”, Reynolds kirjoittaa humoristisesti.

Ryan Reynolds vitsailee Disneyn klassikkoelokuvista ja siitä, kuinka joidenkin niistä tulisi olla ikärajasuositukseltaan K18. (kuva: AOP)

Toisena Reynoldsin listalla on vuoden 1957 elokuva Erämetsän sankarit (eng. Old Yellers), joka kertoo pojasta ja kulkukoirasta Texasin sisällissodan jälkeisessä osavaltiossa.

”Ei suositella kaikille katsojille, eikä erityisesti koiraihmisille. Aiheutti suurta itkua vanhan Yellerin murhalla. Lisäksi elokuvassa on karhuun kohdistuvaa väkivaltaa”, Reynold perustelee humoristisesti.

Kolmantena Reynolds toteaa, ettei myöskään Leijonakuningas-elokuvaa voida suositella kaikille katsojille.

”Sisältää veljesmurhan, raatelua ja hyvin mahdollisesti sisarpuolirakastelua. Tai ainakin serkkujen välistä suutelemista”, Reynolds vitsailee.

Viimeisenä Reynolds antaisi K18-ikärajasuosituksen elokuvalle, jonka myös moni hänen faneistaan kertoi kommenttikentässä olleen hyvin traumatisoiva. Kyseessä on vuoden 1942 elokuva Bambi.

”Elokuvaa ei voi suositella kaikille katsojille, koska terapia ei ole halpaa. Sisältää viattoman peuran kylmäverisen tappamisen, joka aiheuttaa elinikäisen trauman”, Reynolds toteaa vitsikkäästi.

Disney+ ei ole toistaiseksi kommentoinut Reynoldsin humoristista julkaisua. Disney+ on kuitenkin aikaisemmin kehottanut asiakkaitaan käymään läpi käyttäjätilinsä lapsilukkoasetuksia. Disney+ suositteli tätä siksi, että tällöin vanhemmat voisivat varmistaa heille ja heidän perheelleen sopivimman katselukokemuksen.

Reynoldsin koko humoristisen Twitter-julkaisun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Ryan Reynolds kommentoi hänen ja Zoe Saldanan välistä suudelmaa - hauska video leviää somessa

Lue myös: Ryan Reynolds puhuu avoimesti mielenterveysongelmistaan - "Olin varma, että kuolen"

Lähteet: Deadline, CNN

Kilpailut

Uusimmat