Kuva: AOP

Brad Pittin läheinen lähde kertoo näyttelijän deittailevan: "Hän elää parasta elämäänsä"

28.07.2022 13:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Vaikka Pitt käy tällä hetkellä riitaisaa oikeustaistelua ex-vaimonsa Angelina Jolien kanssa, näyttelijän läheisen lähteen mukaan tähti nauttii elämästään täysin rinnoin.

Näyttelijä Brad Pitt, 58, on viime aikoina keskittynyt enemmän viettämään aikaansa lastensa kanssa sekä mainostamaan uusinta Bullet Train -toimintakomediaelokuvaansa. Pittin läheinen lähde kertoo yksinoikeudella People-julkaisussa, että Pitt viettää lastensa kanssa aikaa, kun he ovat vierailulla Los Angelesissa. Vierailuiden aikatauluttamiseen vaikuttaa kuitenkin myös se, että kasvaneilla lapsilla alkaa olla jo oma elämä.

- Bradillä on edelleen aika hyvät välit heihin, lähde korostaa.

Sen lisäksi, että Pitt näkee lapsiaan, lähde kertoo näyttelijän olevansa vapaa-ajallaan uppoutunut luoviin harrastuksiinsa ja viettää paljon aikaa ystäviensä kanssa.

- Hänellä on paljon taiteellisia ystäviä, joiden kanssa hän viettää aikaa, lähde sanoo.

- Hän rakastaa arkkitehtuuria ja luovuutta, lähde lisää.

Lähde kuitenkin paljastaa, että jo kolme vuotta sinkkuna ollut Pitt viettää jonkin verran vapaa-ajastaan myös romanttisten kanssakäymisten parissa.

- Hän tapailee, mutta hän ei ole vakavassa parisuhteessa, lähde kertoo.

Lähde ei kuitenkaan paljasta yksityiskohtaisesti, ketä tai keitä Pitt tällä hetkellä tapailee. Myöskään Pitt itse ei ole toistaiseksi kommentoinut deittailuelämäänsä. Pittin on kuitenkin uutisoitu ostaneen juuri itselleen poikamiesasunnon merinäköalalla.

Lähteen tieto näyttelijän deittailuelämästä tulee julkisuuteen kuusi vuotta sen jälkeen, kun Pitt erosi näyttelijä Angelina Joliesta, 47. Avioero astui virallisesti voimaan vasta huhtikuussa 2019 ja heidän myrskyisä huoltajuuskiistansa päättyi viime vuonna 2021 yhteishuoltajuuspäätökseen. Ex-pariskunnan lapsiin kuuluvat Maddox, 20, Pax, 18, Zahara, 17, Shiloh, 16, ja 14-vuotiaat kaksoset Vivienne ja Knox. Ex-avioparin välit ovat edelleen hyvin riitaisat ja he käyvät tällä hetkellä oikeustaistelua yhteisestä viinitilastaan.

Riitaisasta oikeustaistelusta huolimatta lähde kertoo, että Pitt nauttii elämästään edelleen täysin rinnoin.

- Hänellä on elokuvaprojektinsa, Miraval-viinitilansa sekä muitakin intohimonkohteita, lähde toteaa ytimekkäästi.

- Hän elää parasta elämäänsä olosuhteet huomioon ottaen, lähde lisää.

Brad Pitt on ollut virallisesti sinkku kolme vuotta. (kuva: AOP)

Lue myös: Brad Pitt osti itselleen poikamiesasunnon merinäköalalla - vanhalla talolla hulppea hinta

Lue myös: Bratt Pitt kertoo vetäytyvänsä elokuva-alalta - käynnissä uran viimeiset hetket

Lähteet: Daily Mail, People

Kilpailut

Uusimmat