Kuva: Senja Rapila

Minttu Kaulaselta huima paljastus - Michael Jacksonin isä toimi hänen lapsenvahtinaan

28.07.2022 11:45 - Riia Frost

Muun muassa Farmi Suomi -ohjelmassa esiintynyt Minttu Kaulanen kertoi, miten hän on tullut kanssakäymisiin Michael Jacksonin perheen kanssa.

Radio Nova täytti toukokuussa 25 vuotta, jonka kunniaksi kesäaamun juontajalla Suvi Hartlinilla, 41, on tällä viikolla toinen toistaan mielenkiintoisempia juontopareja. Vierailevan juontoparin penkkiin istahtikin tänään näyttelijä Janne Kataja, 42.

Lähetyksen aikana juontajat soittivat tv-persoona sekä Jounin kauppa -yrityksen toimitusjohtaja Minttu Kaulaselle, 42, joka paljasti lähetyksessä yllättävän yksityiskohdan lapsuudestaan. Kaulanen nimittäin kertoi, että hänen lastenhoitajanaan on ollut edesmenneen laulajalegendan Michael Jacksonin isä Joseph Jackson.

Hartlin ei ollut uskoa korviaan, joten Kaulanen joutui hieman selittämään, miten hän päätyi pienenä tapaamaan kuuluisan Jacksonin perheen.

- Meidän isämme oli silloin suunnilleen 70-luvulla tehnyt töitä Jacksonin faijan road-managerina vuosia ennen kuin olin edes olemassa. Siihen aikaan muusikkopiirit olivat mitä olivat, joten ihmiset pitivät tietenkin toisiinsa yhteyttä, Kaulanen avasi.

- Kyllä, minä olen ollut katsomassa heitä (Jacksoneita). Minähän en muista tästä asiasta mitään, koska olen ollut silloin sylivauva, mutta minulle on kerrottu tällaisia legendaarisia tarinoita, Kaulanen lisäsi.

Kaulanen kuitenkin vitsaili, ettei hieman erikoisempi lapsenvahti ole varsinaisesti muuttanut hänen elämänsä suuntaa.

- On se sitten jännä, että olen täällä Äkäslompolossa tällä hetkellä siivoamassa hevosen sontaa. Eli ei tämä asia ole sillä lailla auttanut elämässäni, Kaulanen naurahti.

Kaulanen myös korosti, että vaikka hänen isänsä on ollut aikoinaan todella vahvasti musiikkipiireissä läsnä, siitä seurasi kuitenkin joitakin haittavaikutuksia ja muita asioita, joita Kaulanen ei tarkentanut sen enempää. Kaulanen siis totesi, ettei hänelle ole niin ihmeellinen asia, että Jacksonin isä on ollut hänen lapsenvahtinaan.

- Olen oikeastaan tästä tarinasta sanonutkin, että se kuulostaa hienolta, mutta ei se nyt niin glamouria ole kuin mitä ehkä siitä voisi ajatella, Kaulanen painotti.

Kaulanen lopuksi vihjasi, etteivät yhteydet kuuluisaan perheeseen ole vuosien varrella kadonneet.

- Kyllä, meillä on yhteydet sinne suuntaan, Kaulanen totesi.  

Kaulanen muistetaan myös muun muassa televisio-ohjelmista DiiliLapin Sampo ja kauppiaan rouva, Suurin Pudottaja ja Farmi Suomi. Hän on naimisissa kauppias Sampo Kaulasen kanssa, joka on itse Jounin kauppa -yrityksen omistaja. 

Kaulasen koko haastattelun voit kuunnella alta.

Aviopari Sampo Kaulanen ja Minttu Kaulanen. (kuva: Senja Rapila)

Voice.fi ja Radio Nova ovat molemmat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Minttu Kaulanen julkaisi kuvan huvittavista paikannimistä - seuraajat nauroivat vedet silmissä

Lue myös: "En aio muuttua yhdenkään kusisen kommentin vuoksi" - Minttu Kaulanen jyrähtää nettihuutelijoille

Kilpailut

Uusimmat