Kuva: AOP

Beyoncén uutuusalbumi vuoti ulos ennen aikojaan - nyt popin kuningatar kommentoi kohua

29.07.2022 22:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Beyoncén uutuusalbumin julkaisu sai vaikean alun.

Laulaja Beyoncé, 40, on julkaissut seitsemännen sooloalbuminsa Renaissance torstain ja perjantain välisenä yönä. Popin kuningattarelta on odotettu jo kauan uutta musiikkia, sillä artistin viimeisimmän albumin Lemonaden julkaisusta on kulunut jo kuusi vuotta. Ikävä kyllä kauan odotettu albumi pääsi kuitenkin vuotamaan ulos kaksi päivää ennen tarkoitettua julkaisupäivää. Laulajan uskolliset fanit ovat kuitenkin pidättäytyneet kuuntelemasta vuodettuja materiaaleja, ja päättäneet odottaa virallista julkaisuajankohtaa. 

Nyt albumin tultua virallisesti julki, on Beyoncé julkaissut kuvan itsestään, sekä tekstistä, jossa hän kommentoi vuotoa. 

"Joten, albumi vuoti ulos ja te oikeasti odotitte oikeaa julkaisuajankohtaa, jotta voisitte kaikki nauttia siitä yhdessä. En ole koskaan nähnyt vastaavaa", supertähti kirjoittaa julkaisussaan. 

Beyoncé osoitti kirjoituksessaan kiitollisuutensa ja rakkautensa fanejaan kohtaan. Hän sanoo arvostavansa sitä, miten syyllisiä yritettiin tuoda esille fanien toimesta, kun he itse samaan aikaan odottivat ja kunniottivat oikeaa julkaisupäivää.

"Se merkitsee minulle valtavasti. Kiitos horjumattomasta tuestanne. Kiitos kärsivällisyydestänne. Otamme aikamme ja nautimme musiikista. Jatkan kaikkeni antamista ja teen parhaani tuodakseni teille iloa. Rakastan teitä syvästi", laulaja kiittelee fanejaan. 

Voit lukea koko tekstin alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Uudelta albumilta on aiemmin julkaistu vain yksi singlelohkaisu Break My Soul. Singlejulkaisu on kerännyt huimasti suosiota Spotifyssa ja sitä onkin kuunneltu yli 84 miljoonaa kertaa. Uuden albumin voidaankin odottaa nousevan albumilistojen kärkeen ja keräävän melkoisia lukemia musiikkipalveluissa.

 Jos linkki ei näy, voit kuunnella kappaleen täältä.

Lue myös: Beyoncé liittyi TikTokiin - julkaisi ensimmäisen videonsa

Lue myös: Beyoncé julkaisi tulevan albuminsa kansikuvan - hetkessä miljoonia tykkäyksiä

Lue myös: Beyoncé julkaisi ensimmäisen singlen tulevalta Renaissance-albumiltaan - kuuntele uusi kappale!

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat