Kuva: AOP

Colin Farrell avautuu uutuuselokuvan olosuhteista - "Yhtäkkiä - hei, paniikkikohtaus"

01.08.2022 12:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Uuden Thirteen Lives -elokuvan kohtaukset olivat paikoittain haastavia.

Näyttelijä Colin Farrell, 46, näyttelee uudessa Thirteen Lives -elokuvassa. Thirteen Lives julkaistaan maailmanlaajuisesti Prime Video -videopalvelussa 5. elokuuta, ja se kertoo vuonna 2018 Thaimaassa tapahtuneesta pelastusoperaatiosta. Operaation tarkoituksena oli pelastaa luolastoon jumiin jääneet 12 poikaa ja heidän jalkapallovalmentajansa. Farrell näyttelee elokuvassa yhtä pääosista ja hän kertookin, etteivät sukeltajan roolisuoritukseen kuuluvat tehtävät olleet aina aivan pala kakkua. 

Näyttelijä Viggo Mortensen, 63, näyttelee myös elokuvan pääosassa pelastussukeltajan roolissa ja Farrell kertoo, että Mortensen halusi tehdä itse elokuvassa nähtävät vedenalaiskohtaukset. Farrell vitsailee The Hollywood Reporterin haastattelussa, ettei voinut antaa vastanäyttelijälleen kaikkea kunniaa, eikä täten halunnut itsekään taipua stuntin käyttöön. Vedenalaiskohtaukset osoittautuivat kuitenkin haastaviksi. 

- Minulla oli muutamia paniikinomaisia hetkiä veden alla, jolloin minun piti sanoa itselleni, "Rauhoitu. Ole rauhallinen. Olet kunnossa. Ei ole mitään mistä huolestua. Happitankkisi on kunnossa, se on 60 prosenttisesti täysi. Hidasta vain hengitystäsi. Se on ok", Farrell muistelee kohtauksien tekoa.  

Näyttelijä kertoo, että toisinaan luolassa kuvatessa oli erittäin epämukavaa, sillä pään päällä ollut juurikaan tilaa, vaan ainoastaan katto.

- Valoa ei ollut, ja odotit, että työryhmältä tulee kaiuttimista tieto siitä, että kamera pyörii. Mutta jos olit veden alla juuri silloin, kun he huutavat "Olkaa hyvä", et välttämättä kuullut sitä vitun kaiutinta. Tällöin kaikki katsoivat toisiaan veden alla, ja joku saattoi törmätä sinua päin ja osua siihen sinun vitun maskiisi - ja yhtäkkiä - hei, paniikkikohtaus. Farrell sanoo. 

Näyttelijä kertoo kuitenkin yrittävänsä laittaa kiitollisuutensa työstään aina keskiöön.  

- En saisi koskaan unohtaa, kuinka onnekkaassa asemassani olen, kun voin ansaita elantoni kertomalla tarinoita, näyttelijä summaa. 

Voit katsoa elokuvan trailerin alta.

Jos traileri ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Colin Farrellin The Batman -elokuvan pahishahmo hämäsi jopa kollegan - "En tunnistanut häntä"

Lue myös: Colin Farrell tunnistamattomana uudessa roolissaan: "Paras maskeeraus, jonka olen nähnyt"

Lue myös: Hollywood-näyttelijä repsahtamassa viinaan 12 vuoden raittiuden jälkeen - hakeutui vieroitushoitoon

Lähde: The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat