Kuva: AOP

Kim Kardashian esittelee tyttärensä muotiluomuksia - alienin suusta pilkistää palmikko

01.08.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

North West esitteli sosiaalisessa mediassa myös isänsä Yeezy-vaatermerkin aurinkolaseja.

North West, 9, seuraa kuuluisien vanhempiensa jalanjäljissä.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, esitteli ylpeänä sosiaalisessa mediassa vanhimman tyttärensä Yeezy-vaatemerkille tekemiään luonnoksia. Yeezy on Northin isän, rap-artisti Kanye Westin, 45, erityisesti kenkiin erikoistunut vaatemerkki.

Yhdessä kuvassa North pitelee alien-tyylistä luonnostaan, joka on piirretty siniselle paperille. Alienin suusta näyttäisi pilkistävän letti.

Omien luonnosten lisäksi North esitteli äitinsä sosiaalisessa mediassa Yeezyn YR 3022 YHEEZY SHDZ -aurinkolaseja.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kardashianilla ja Westilla on Norhin lisäksi pojat Saint, 6, sekä Psalm, 3, sekä tytär Chicago, 4. Entinen aviopari erosi helmikuussa 2021 ja he ovatkin siitä lähtien jakaneet lastensa huoltajuuden.

Ilman kiistoja entisen avioparin ero ei ole kuitenkaan sujunut. West oli hiljattain runsaasti julkisuudessa häiritsevän sosiaalisen median käytöksensä vuoksi. Hän muun muassa nimitteli halventavasti koomikko Trevor Noahia sekä uhkaili Kardashianin nykyistä puolisoa, koomikko Pete Davidsonia, 28. West kuitenkin vetäytyi keväällä viettämään hiljaiseloa ja hoitamaan hyvinvointiaan.

- Kanye viettää hiljaiseloa ja keskittyy toipumiseen. Hän yrittää irrottautua kaikesta draamasta, mitä tulee häneen ja Kimiin [Kardashian], artistin lähipiiristä kommentoitiin tuolloin.

- Hän on keskittynyt pitämään huolta itsestään, voimaan paremmin ja poistamaan itsensä kaikesta hulluudesta. Hän välittää suuresti perheestään ja lapsistaan. He ovat hänen prioriteettinsa numero yksi, ja hän työstääkin itseään, lähde jatkoi.

Lue myös: Kanye West vetäytyi julkisuudesta - "Hän on keskittynyt pitämään huolta itsestään"

Lue myös: Kim Kardashian yrittää toimia oikein Kanye Westin käytöksestä huolimatta - "Hän on lasteni isä"

Lue myös: Kanye West haluaa avaruuteen lastensa kanssa - onko Kim Kardashian lähdössä myös?

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat