Kuva: AOP

Mitä käy Rocky-tähtien ystävyydelle? Dolph Lundgren vastaa Sylvester Stallonen reaktioon spin-offista

02.08.2022 09:15 - Riia Frost

Rocky-spin-off-uutisen myötä Sylvester Stallonen ja Dolph Lundgrenin ystävyys on vaakalaudalla.

Näyttelijä Sylvester Stallone, 76, on kertonut avoimesti taistelevansa oikeudestaan Rocky-elokuviin, joiden luomisessa hän on itse ollut vahvasti läsnä. Tästä syystä Stallone ärähti sosiaalisessa mediassa kuullessaan, että elokuvatuotantoyhtiö on työstämässä Rocky-spin-off-elokuvaa. The Wrap -julkaisun mukaan kyseinen spin-off tulee kertomaan elokuvasarjan tunnetun pahiksen Dragon tarinan ja ikoniseen rooliin palaisi näyttelijä Dolph Lundgren, 64. Tämänhetkisten tietojen mukaan Stallone ei itse olisi millään tavalla osa kyseistä elokuvaa.

Stallone oli raivostunut erityisesti elokuvan ohjaajalle Irwin Winklerille, 91, ja hänen tuottajapojilleen Charles ja David Winklerille, koska nämä olivat suunnitelleet Rocky-spin-offia näyttelijän selän takana. Teko on Stallonelle erityisen loukkaava, sillä hän on itse luonut sekä Rocky- että Drago-hahmot.

”Jälleen kerran Irwin Winkler, tämä säälittävä 94-vuotias ohjaaja ja hänen typerät korppikotkalapsensa, Charles ja David, ovat nokkimassa puhtaita luita toisesta upeasta hahmosta, jonka loin, ja vielä kertomatta minulle. Olen pahoillani kaikille faneille, en koskaan halunnut Rocky-hahmoja noiden parasiittien hyväksikäyttämiksi”, Stallone kirjoittaa.

Lisäksi Stallone kertoi olevansa pettynyt yhtä lailla hänen ystäväänsä Lundgreniin, koska koki tämän juonineen hänen selkänsä takana.

”Muuten, joskus en tuntenut muuta kuin kunnioitusta Dolphia kohtaan, mutta hän ei koskaan kertonut, mitä tapahtui selkäni takana hahmon kohdalla, jonka loin hänelle. Tosiystävät ovat kultaa arvokkaampia”, Stallone toteaa.

Myöhemmin Stallone julkaisi myös toisen julkaisun, jossa hän muun muassa kutsuu Winkleriä ja hänen perhettään verenimijöiksi. Stallone onkin saanut paljon tukea monilta faneiltaan, jotka toivovat näyttelijän saavan lopulta oikeudet Rocky-franchiseen. Osa on jopa todennut uskovansa, että tilanne on taistelu, jonka lopulta Rocky tulee voittamaan ja Drago häviämään, kuten Rocky IV -elokuvassakin.

Nyt Lundgren vastaa Stallonen reaktioon omassa Instagram-julkaisussaan, jossa hän oikaisee hänen osallisuutensa mahdolliseen spin-off-projektiin. 

”Tehdäkseni heti asiat selväksi liittyen Drago-spin-off-elokuvaan: Ei ole mitään hyväksyttyä käsikirjoitusta, ei tehtyjä sopimuksia tai ohjaajaa. Itse henkilökohtaisesti olin siinä käsityksessä, että ystäväni Sly Stallone olisi projektissa mukana ohjaajana tai edes näyttelijänä. Viime viikolla oli lehdistövuoto, mikä on erittäin valitettavaa. Olen yhteydessä herra Balboaan, jotta kaikki fanit voivat rauhoittua”, Lundgren kirjoittaa.

Lundgrenin julkaisussa näkyy myös suloinen kuva ystävyksistä leikkitappelemassa keskenään. Stallone ei ole toistaiseksi kommentoinut Lundgrenin julkaisua. Lundgren ja Stallone ovat olleet ystäviä vuodesta 1985 asti. Rocky IV -elokuvan lisäksi ystävykset ovat työskennelleet yhdessä muun muassa Creed 2 - ja The Expendables -elokuvissa.

Lundgrenin koko julkaisun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Sylvester Stallone ärähtää Rocky-spin-offin ohjaajalle somessa - "Palauttakaa oikeuteni, verenimijät"

Lue myös: Sylvester Stallonen tähdittämän toimintaelokuvan traileri julkaistiin - kerää hehkutusta somessa

Lähteet: Screenrant, ET

Kilpailut

Uusimmat