Kuva: AOP

Asap Rockyn oikeudenkäynti lähestyy - lähde paljastaa Rihannan ahdistuneen

05.08.2022 13:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Rihanna on stressaantunut kumppaninsa tilanteesta.

Räppäri Asap Rockyn, 33, oikeudenkäynti koskien marraskuussa 2021 tapahtunutta ampumavälikohtausta alkaa tässä kuussa. Hollywood Lifen mukaan Rockya voi odottaa jopa 14 vuoden vankeusrangaistus, ja heidän lähteensä mukaan Rockyn kumppani, supertähti Rihanna, 34, on tilanteesta luonnollisesti hyvin stressaantunut. Pariskunta sai esikoisensa tämän vuoden toukokuussa. 

 - Hän tekee parhaansa pysyäkseen rauhallisena ennen Rockyn kuulemista myöhemmin tässä kuussa. Mutta kenenkään hänen asemassaan olevan olisi vaikeaa olla stressaamatta, lähde kertoo. 

Lähteen mukaan supertähti ei voisi edes kuvitella elämäänsä ilman Rockya, eikä hän halua edes alkaa ajattelemaan sellaista. 

- Hän on ahdistunut ja toivoo, että tämä koko tilanne olisi jo pian ohi. Rihannan mielestä heidän poikansa tarvitsee läsnäolevan isän elämäänsä, eikä hän ole valmis miettimään miltä tulevaisuus mahdollisesti näyttäisi, jos Rocky joutuisi lähtemään pois. Hän tekee parhaansa pysyäkseen vahvana itsensä ja Rockyn puolesta, ja hän haluaa vain parasta lapselleen. Hän seisoo Rockyn rinnalla koko tämän koettelemuksen ajan ja toivoo, että asiat kääntyvät parhain päin, lähde sanoo. 

Rihanna ja Asap Rocky ovat päässeet viettämään perhe-elämää, kun heidän esikoisensa syntyi toukokuussa. (kuva: AOP)

Toisen lähteen mukaan Rocky on vakuutellut Rihannalle, että tilanne tulee kääntymään parhain päin.

- Tapahtuipa mitä tahansa, on yksi asia varmaa - Rihanna pysyy Rockyn rinnalla ja tukee häntä koko tämän matkan ajan, toinen lähde selittää. 

Lue myös: Asap Rocky esiintyi ensimmäisen kerran pidätyksensä jälkeen - Rihanna tuki puolisoaan

Lue myös: Asap Rockyn kotoa löytyi aseita - aseiden osuutta ampumavälikohtaukseen selvitetään

Lue myös: Asap Rocky päästettiin vapaaksi takuita vastaan - takuusumma puoli miljoonaa

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat