Kuva: AOP

Euphoria-tähti Zendayan tilalla meinattiin ensin nähdä toinen nainen - "Maaginen persoona"

09.08.2022 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Euphoria-sarjassa Rue-hahmo, joka Zendaya näyttelee, on toipuva huumeaddikti.

Jättimenestyneen Euphoria-sarjan päätähti Zendayan, 25, tilalla meinattiin nähdä täysin toinen henkilö. Sarjan tuottaneella HBO:lla oli nimittäin aluksi erilainen ajatus pääroolista.

- Oli eräs nuori nainen, jonka tiimini löysi kadulta. Hän oli maaginen persoona ja hänellä oli hyvin samankaltainen kehityskaari kuin Rue-hahmolla, pääroolittaja Jennifer Venditti kertoo Vartiety-julkaisulle.

Euphoria-sarjassa Rue-hahmo, joka Zendaya näyttelee, on toipuva huumeaddikti.

- Tv-ohjelma kuitenkin vaatii vuosien työn. Me kaikki rakastimme tuota nuorta naista, mutta hän ei ollut valmis emmekä olleet varmoja, että hänellä riittäisi kunto siihen, mitä olemme tekemässä, Venditti jatkaa.

Kun Venditti ja sarjan luoja Sam Levinson päätivät, että tuntematon nainen ei ole se oikea, löysivät he heti oikean henkilön.

- Zendayalla ei ole omaa kokemusta Ruen maailmasta, mutta hän oli valmis tekemään töitä ja näytteli roolia uskomattomalla tavalla, Venditti kehuu.

Euphoria-sarja sai suuren suosion jo ensimmäisellä kaudella ja toisen tuotantokauden ensi-iltajakso on kaikkien aikojen katsotuin HBO-sarjan jakso HBO Maxissa.

Lue myös: Zendaya aikoo ohjata jakson Euphoria-sarjan seuraavalla kaudella - paljastaa, miksei kyennyt siihen aikaisemmin

Lue myös: Nickelodeon-tähti ärähti, kun häntä verrattiin Zendayaan: "Hieno esimerkki kolorismista"

Lue myös: Zendaya haluaa varjella yksityiselämäänsä - fanit ovat ymmärtäneet näyttelijän toiveen

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat